گروه گیل و آمارد قطعاتی چون بهاره کنده واش، ای یاره یاره، کنس کله، خان باجی و کفتری کفتری را در جشنواره اجرا میکند.
وحدتی درباره حضور در جشنواره و اجرای موسیقی محلی کشورمان گفت: موسیقی محلی ریشه موسیقی ملی و کلاسیک ایرانی است و حضور آن در جشنواره موسیقی فجر میتواند بسیار ارزشمند باشد چرا که باعث آشنایی مردم با موسیقی محلی میشود.
این هنرمند تاکید کرد: البته اگر روزی مردم برای موسیقی محلی بلیت بخرند و هزینه کنند میتوان گفت که این موسیقی جان گرفته است و نمیمیرد.
وی ادامه داد: قصد داشتیم در بخش رقابتی جشنواره موسیقی فجر شرکت کنیم اما این بخش به جوانان اختصاص دارد. با این حال حضور گروههای موسیقی محلی در جشنواره موسیقی را باید به فال نیک گرفت و آن را راهی برای تبلیغات مفید تلقی کرد چون گروهها میتوانند به راحتی برای اجرای آثار خود، سالن در اختیار داشته باشند.
این خواننده گیلانی با تاکید بر این موضوع که به صرف جشنوارهها نمیتوان از موسیقی محلی حمایت کرد، گفت: وقتی مردم برای موسیقی محلی که میراث معنوی اقوام این سرزمین است و ریشه موسیقی ملی و کلاسیک ایرانی است پول خرج میکنند میتوان گفت که دیگر نباید نگران نابود شدن موسیقی فولکلور بود.
گروه گیل و آمارد روز دوشنبه 28 بهمن ساعت 18:30 در سالن اریکه ایرانیان به صحنه میرود. در این کنسرت آرش عشقی، رامبد حسینی و بنیامین چاره جو به عنوان نوازنده سازهای کوبهای و همخوان حضور دارند و رویا نوری ضیابری، زهرا حقیقی و فاطمه یوسفی به عنوان همخوان گروه را یاری میدهند.
ناصر وحدتی علاوه بر سرپرستی گروه، تنظیم قطعات و خوانندگی را نیز برعهده دارد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگوی عیدانه با نخستین مدالآور نقره زنان ایران در رقابتهای المپیک
رئیس سازمان اورژانس کشور از برنامههای امدادگران در تعطیلات عید میگوید
در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با دکتر محمدجواد ایروانی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد