غذای ایتالیایی: «گریل چیکن پنه»

مواد لازم: سینه مرغ ۲ عدد/ پاستای مدادی ۱ بسته/ پنیر چدار ۴ ورقه/ سیر ۲ حبه/ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری/ روغن زیتون، جعفری و ریحان به مقدار دلخواه.
کد خبر: ۶۳۶۷۴۴

طرز تهیه:

پنه (پاستای مدادی) را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید؛ سینه‌های مرغ را بکوبید و روی آن نمک و فلفل بپاشید، داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و مرغ را تفت دهید تا بپزد و رنگش تغییر کند سپس با چاقو به صورت باریک برش بزنید (می‌توانید مرغ را کباب کنید یا داخل فر بپزید).
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.
پس از به جوش آمدن سس حرارت را کم کنید و پنیر چدار، جعفری و ریحان خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود، پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید. سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه‌های مرغ تزیین و سرو کنید|ایران کوک|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

سفیر کشورمان در عشق‌آباد در گفت‌وگو با «جام‌‌جم» ابعاد مختلف سفر رئیس‌جمهور به ترکمنستان و قزاقستان را تشریح کرد

سه‌گانه فرصت در آسیای مرکزی

رویش زندگی از دل مرگ

همزمان با موافقت معاون رئیس‌جمهور با اهدای عضو ۲ فرزندش،در گفت‌وگو با دکتر امید قبادی، نایب‌رئیس انجمن اهدای عضو ایرانیان، چالش‌های این حوزه را بررسی کردیم

رویش زندگی از دل مرگ

نیازمندی ها