طرز تهیه:
پنه (پاستای مدادی) را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و آبکشی کنید؛ سینههای مرغ را بکوبید و روی آن نمک و فلفل بپاشید، داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و مرغ را تفت دهید تا بپزد و رنگش تغییر کند سپس با چاقو به صورت باریک برش بزنید (میتوانید مرغ را کباب کنید یا داخل فر بپزید).
داخل قابلمه مقداری روغن بریزید، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.
پس از به جوش آمدن سس حرارت را کم کنید و پنیر چدار، جعفری و ریحان خرد شده، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود، پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید. سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکههای مرغ تزیین و سرو کنید|ایران کوک|
عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سعیده لعلی، مدیر کتابخانه مرکزی سازمان صداوسیما از ویژگیهای منحصر بهفرد این مکان فرهنگی برای ما گفته است
سفیر ایران در لبنان در گفتوگوی اختصاصی با روزنامه «جامجم» از پیامهای مراسم با شکوه بیروت میگوید
به بهانه نمایشگاه «مشق دل» در گالری صداوسیما
در گفتوگوی «جامجم» با یک مشاور خانواده مطرح شد