
علیاکبر محزون در گفتوگو با ایرنا افزود: طی این مدت به طور متوسط در هر ساعت 165 واقعه ولادت در کشور به ثبت رسیده است.
محزون اظهار کرد: از مجموع ولادتها، 561 هزار و 916 نوزاد پسر و 531 هزار و 970 نوزاد دختر بودند و به عبارتی دیگر در مقابل هر صد مورد ولادت ثبت شده دختر حدود 6/105 مورد ولادت پسر به ثبت رسیده است.
وی یادآور شد: بیشترین آمار ولادت در شهرها با 843 هزار و 298 مورد و در روستاها 250 هزار و 588 مورد بوده و بیشترین درصد تولدها نیز مربوط به گروه سنی بیست و پنج تا بیست و نه سالگی مادران است.
محزون ادامه داد: تهران با 137 هزار و 732، خراسان رضوی با 105هزار و 596 و سیستان و بلوچستان با 69 هزار و 943 واقعه ولادت در ردیفهای اول تا سوم استانهای کشور است که بیشترین واقعه ولادت در آنها به ثبت رسیده است.
هماکنون جمعیت کشور بیش از 76 میلیون نفر است و به طور متوسط هر مادر 7/1 فرزند به دنیا میآورد که این روند، کاهش جمعیت فعال کشور را به دنبال دارد.
{$convert_old_media}
هوش مصنوعی یکی از قدیمیترین عادتهای ما در اینترنت را تغییر داده است
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین عنوان شد
در گفتوگو با جامجم آنلاین تشریح شد
جامجم آنلاین بررسی کرد
در گفتوگو با جامجم آنلاین مطرح شد