در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
مواد داخل کرپ
گوشت سینه مرغ: 250 تا 300 گرم، نخودفرنگی: یک فنجان ، ذرت پخته: یک فنجان ، هویج رنده شده: یک فنجان، نمک و فلفل: به اندازه لازم ، روغن: یک قاشق
مواد روی کرپ
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق ، دارچین و شکر: به میزان لازم، نمک و فلفل: به میزان لازم ، پنیر پیتزای رنده شده: یک فنجان
طرز تهیه: تخممرغها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید. اضافه کردن آرد را از کم شروع کنید تا مایع کمی غلیظ شود. شیر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بقیه آرد را در صورتی اضافه کنید که مایع به دست آمده، براحتی از قاشق جدا شود. کمی روغن در تابه بریزید تا چرب شود. با قاشق بزرگی از مواد کرپ در تابه بریزید و با حرکت دادن تابه مواد را به همه جای آن هدایت کنید. مواد خیلی زود بسته میشود. به محض این که کرپ بسته شد آن را از تابه خارج کنید، در صورت تمایل میتوانید روی دیگر آن را هم کمی سرخ کنید و آن را برگردانید.
به این ترتیب تمام مواد کرپ را به صورت نان لواش نازک درآورید و آماده کنید. مرغ را بپزید و خرد کنید. سپس هویج رنده شده، نخودفرنگی و ذرت پخته شده را در کمی روغن تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید خنک شود. در این مرحله با قاشق از مواد روی کرپ ریخته و به آرامی آنها را رول کنید.
به این ترتیب تمام مواد را روی کرپها بریزید و سپس رولها را در ظرف مناسب بگذارید. فر را از قبل گرم کنید و با حرارت 170 درجه سانتیگراد به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید.
میتوانید روی رولهای کرپ را کمی چرب کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شده در فر نگه دارید و بعد آنها را خارج کنید و در ظرف مناسبی بچینید. بعد از خنک شدن آنها را برش حلقهای بزنید و به صورت لقمهای در آورید. برای روی کرپها دو قاشق رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید و به آن مقداری نمک، فلفل، دارچین و شکر اضافه کنید و تفت دهید.
بعد از برش کرپها روی آنها سس بریزید و سرو کنید. در ضمن پنیر پیتزا را در صورت تمایل میتوانید، هنگام تفت دادن مواد داخل کرپ اضافه و بعد کرپها را آماده کنید. در این صورت کرپ شما لذیذتر خواهد شد.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
یک تحلیلگر مسائل بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
ابراهیم الموسوی، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد