کرپ مرغ

مواد لازم: تخم‌مرغ: 3 تا 4 عدد، آرد سفید: 150 گرم، شیر: 5/1 لیوان ، نمک: نصف قاشق چایخوری ، روغن: یک قاشق
کد خبر: ۶۲۶۶۱۰

مواد داخل کرپ

 

گوشت سینه مرغ: 250 تا 300 گرم، نخودفرنگی: یک فنجان ، ذرت پخته: یک فنجان ، هویج رنده شده: یک فنجان، نمک و فلفل: به اندازه لازم ، روغن: یک قاشق

مواد روی کرپ

رب گوجه‌فرنگی: 2 قاشق ، دارچین و شکر: به میزان لازم، نمک و فلفل: به میزان لازم ، پنیر پیتزای رنده شده: یک فنجان

طرز تهیه: تخم‌مرغ‌ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال هم بزنید. اضافه کردن آرد را از کم شروع کنید تا مایع کمی غلیظ شود. شیر و نمک را اضافه کنید و خوب هم بزنید. بقیه آرد را در صورتی اضافه کنید که مایع به دست آمده، براحتی از قاشق جدا شود. کمی روغن در ​تابه بریزید تا چرب شود. با قاشق بزرگی از مواد کرپ در ​تابه بریزید و با حرکت دادن ​تابه مواد را به همه جای آن هدایت کنید. مواد خیلی زود بسته می‌شود. به محض این که کرپ بسته شد آن را از ​تابه خارج کنید،​ در صورت تمایل می‌توانید روی دیگر آن را هم کمی سرخ کنید و آن را برگردانید.

به این ترتیب تمام مواد کرپ را به صورت نان لواش نازک درآورید و آماده کنید. مرغ را بپزید و خرد کنید. سپس هویج رنده شده، نخودفرنگی و ذرت پخته شده را در کمی روغن تفت دهید. نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید خنک شود. در این مرحله با قاشق از مواد روی کرپ ریخته و به آرامی آنها را رول کنید.

به این ترتیب تمام مواد را روی کرپ‌ها بریزید و سپس رول‌ها را در ظرف مناسب بگذارید. فر را از قبل گرم کنید و با حرارت 170 درجه سانتی‌گراد به مدت ده دقیقه در فر قرار دهید.

می‌توانید روی رول‌های کرپ را کمی چرب کنید و تا زمانی که طلایی رنگ شده در فر نگه دارید و بعد آنها را خارج کنید و در ظرف مناسبی بچینید. بعد از خنک شدن آنها را برش حلقه‌ای بزنید و به صورت لقمه‌ای در آورید. برای روی کرپ‌ها دو قاشق رب گوجه را با کمی روغن تفت دهید و به آن مقداری نمک، فلفل، دارچین و شکر اضافه کنید و تفت دهید.

بعد از برش کرپ‌ها روی آنها سس بریزید و سرو کنید. در ضمن پنیر پیتزا را در صورت تمایل می‌توانید، هنگام تفت دادن مواد داخل کرپ​ اضافه و بعد کرپ‌ها را آماده کنید​​. در این صورت کرپ شما لذیذتر خواهد شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها