به گزارش جام جم سرا دانشمندان در این تحقیق دریافتند که برخی مواد غذایی خاص طعم بهتری در دهان خانمها پیدا می کند که از جمله این طعمها، طعم شیرینی و شکلات است.
طبق این بررسیها دانشمندان اذعان داشتند که ژن مذکور در بروز چاقی بیشتر در زنان، نسبت به مردان اثرگذارتر است.
این ژن مرتبط با چاقی باعث میشود که بستنی و غذاهای شیرین به نظر خانمها خوشمزه تر بیاید. دانشمندان امیدوارند با این کشف بتوانند راه حلی جدی برای پیشگیری و درمان چاقی در بانوان داشته باشند. زیرا این طعم لذتبخش شیرینی و شکلات در نظر بانوان، آنها را به خوردن هرچه بیشتر مشتاق میکند. پزشکان متذکر شدهاند که علاوه بر این ژن، موارد دیگری مانند چاقی، اضافه وزن، سابقه ژنتیکی و استرسهای محیطی نیز در بروز چاقی و اضافه وزن در زنان موثر است.
*شما چه نظری دارید؟ آن را با ما و دیگران در میان بگذارید*
*با کلیک روی نماد RSS و ذخیرۀ آن، جدیدترین مطالب ما را آسانتر دنبال کنید*
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد