طرز تهیه:
.
برنج را با یک عدد سیبزمینی، پخته و له کنید یا طوری بکوبید که حالت چسبنده به خود بگیرد.
به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید.
یک ساعت آن را در یخچال بگذارید.
پیاز را نگینی خرد کنید و سپس سرخ کرده، گوشت و قارچ و سبزیجات معطر خشک و نمک و فلفل را به آن افزوده، همه را خوب تفت دهید.
برنج و سیبزمینی له شده را کمی ورز دهید (دقت کنید برای اینکه مواد به دستتان نچسبد، حتما دستتان را کمی با روغن چرب کنید و به هیچ وجه از آب برای جلوگیری از چسبیدن مواد به دستتان استفاده نکنید).
از مواد به اندازه یک پرتقال متوسط بردارید و داخل آن را با یک قاشق غذاخوری مایه گوشت و قارچ پر گنید؛ روی آن را ببندید و در روغن سرخ کنید.
کمی حوصله به خرج دهید، چون کبه دیر سرخ میشود، ضمنا خیلی کم روغن مصرف میکند.
بعد از سرخ شدن، کبهها را در یک دیس مناسب بچینید و اطراف آن را با خیارشور، زیتون، حلقههای گوجهفرنگی و لیمو تزئین کرده و اعضای خانواده را به یک غذای متفاوت دعوت کنید. (جام جم سرا)
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم:
دختر خانواده: اگر مادر نبود، پدرم فرهنگ جولایی نمیشد
درگفتوگو با رئیس دانشکده الهیات دانشگاه الزهرا ابعاد بیانات رهبر انقلاب درخصوص تقلید زنان از مجتهد زن را بررسی کردهایم