اخبار آلمانی

بایرن خسته چطور به دانیل 2 گل زد

بایرن مونیخ و بورسیا دورتموند در هفته جدید بوندسلیگا مقابل حریفان خود به ترتیب به برتری های دو بر صفر و سه بر یک رسیدند.
کد خبر: ۶۲۱۱۷۴
بایرن خسته چطور به دانیل 2 گل زد

سایت جام جم ورزشی- بایرن مقابل برانشوایگ قرار گرفت یعنی همان تیمی که دانیل داوری دروازه بان ایرانی را در اختیار دارد. اما دانیل شب خوبی نداشت و دو بار در مقابل آرین روبن هلندی و البته خسته تسلیم شد. از آن سو دورتموند هم سه بر یک ماینتس را برد. سرمربیان این دو تیم از پیروزی تیم های خود می گویند:

 

گواردیولا: بایرن هنوز خسته است

پپ گواردیولا پس از پیروزی دو بر صفر تیمش در هفته چهاردهم بوندسلیگا مقابل تیم برانشوایگ که دانیل داوری دروازه بان ایرانی را در اختیار دارد اظهار داشت که بایرن مونیخ خیلی خسته است.

وی گفت: برانشوایگ حریف خیلی سختی برای ما بود چون در شرایط خوبی مقابل این تیم قرار نگرفتیم. ما دو بازی سخت مقابل دورتموند در بوندسلیگا و زسکو مسکو در لیگ قهرمانان اروپا پشت سر گذاشتیم و خسته بودیم. خیلی خوشحالم که با وجود این خستگی بازیکنان بایرن مقابل برانشوایگ هم پیروز شدند. این نشان داد بایرن مونیخ در اوج خستگی هم می تواند قدرت خود را به همه نشان بدهد. وی که تیمش دو گل خود را توسط آرین روبن هلندی در دقایق 2 و 30 به ثمر رساند، ادامه داد: از این نتیجه راضی هستم. روبن برای بایرن بازیکنی بسیار مهم است. او گل‌های زیادی می‌زند.

کلوپ: به گذشته نگاه نمی کنیم

به فاصله یک هفته از شکست دورتموند مقابل بایرن مونیخ این تیم موفق شد در بوندسلیگا مقابل ماینس به پیروزی سه بر یک برسد.

یورگن کلوپ سرمربی بورسیا دورتموند در این باره گفت: «نمی خواهم بگویم تیم مطلق برتر میدان بودیم اما به هر حال از ماینس جلوتر بودیم و به خوبی بازی کردیم. ما مقابل این تیم بازی سختی داشتیم چرا که در برخی دقایق همه چیز درگیرانه می شد.» وی افزود: «برخی هنوز از شکست ما مقابل بایرن مونیخ در هفته گذشته می گویند. صحبت کردن درباره این موضوع برایم بی ارزش است و اصلا ما به گذشته نگاه نمی کنیم. »

در این بازی چوپو موتینگ دقیقه 74 از روی نقطه پنالتی تک گل ماینسی‌ها را زد. آئومبایانگ 70، لواندوفسکی 79 (پنالتی) و 90+4 (پنالتی) برای دورتموندی‌ها گلزنی کردند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها