۱ - به کارکرد وسیلهها توجه کنید. شما در یک آشپزخانهٔ کوچک نمیتوانید کار زیادی جز آماده کردن غذا انجام دهید. پس گذاشتن ماشین لباسشویی را در آشپزخانه فراموش کنید. شما باید از یخچال و فریزر و اجاق گازهایی استفاده کنید که جای کمی میگیرند. ظرفشویی دوقلو هم احتمالاً برای فضای شما مناسب نیست.
۲ - درهای کابینتهای بالایی را بردارید. با این کار فضا بزرگتر به نظر میرسد. میتوانید ظرفهای شیک و زیبای خود را در این فضا قرار دهید.
۳ - به این دلیل که ممکن است آشپزخانهٔ شما از ابتدا دارای نواقصی در طراحی باشد، شما باید این ضعفها را با اضافه کردن و طراحی مجدد خودتان برطرف کنید. به کف، کابینتها، دیوارها، رنگها و نور دقت کنید. شما با اضافه کردن برخی چیزها میتوانید ظاهر را بهبود ببخشید. از رنگ وسایل ثابت مانند کابینتها استفاده کنید.
۴ - در جاهای مناسب از شیشه استفاده کنید. استفاده از شیشه، دید را گسترش میدهد. به جای درب کابینتها، درب آشپزخانه، حتی برای روی پیشخوان، میتوانید از شیشه استفاده کنید.
۵ - از نورپردازی مناسب برای فضای آشپزخانه استفاده کنید. در جایی که غذا میخورید، زیر کابینتهای بالایی و بالای ظرفشویی از نور مناسب استفاده کنید.
۶ - از کفپوش مناسب استفاده کنید. وقتی کسی وارد آشپزخانه میشود، اغلب اول چشمش به زمین میافتد. انتخاب یک کفپوش مناسب، برای آشپزخانه کوچک شما مهم است.
۷- رنگ دیوارها، پیشخوان و وسایل آشپزخانه، در بزرگ یا کوچک جلوه دادن آشپزخانه مۆثر است. رنگهای روغنی یا روشن با اندازهٔ مناسبی از رنگ سفید، میتواند با انعکاس نور، فضا را بزرگتر کند و با هدایت چشم به سمت بالا سقف را بلندتر جلوه دهد.
۸- جدای از همه این راهکارها، سعی کنید آشپزخانه خود را با همان وسعت و بضاعتی که دارد، دوستداشتنی و خواستنی کنید. درست است که آشپزخانهٔ شما کوچک است اما مهم این است که پذیرای مهمانان شماست.
>> پرشین پرشیا
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
گفتوگو با محسن بهرامی، گوینده کتاب «مسیح بازمصلوب»
در استودیوی «جامپلاس» میزبان دکتر اسفندیار معتمدی، استاد نامدار فیزیک و مولف کتب درسی بودیم
سیر تا پیاز حواشی کشتی در گفتوگوی اختصاصی «جامجم» با عباس جدیدی مطرح شد
حسن فضلا...، نماینده پارلمان لبنان در گفتوگو با جامجم: