غذای محلی: «آش بی‌بی سه‌شنبه»

آش «بی‌بی سه‌شنبه» یکی از آش‌های رایج در اراک و نیشابور (با تفاوتهایی در مواد و طرز تهیه) است که بیشتر جنبه نذری دارد اما می‌توان در مواقع غیر نذر نیز به عنوان یک غذای کامل یا به مقدار کم به مثابه پیش غذا آن را پخت و میل کرد. طرز تهیۀ آن را در ادامه مطلب بخوانید.
کد خبر: ۶۳۱۷۶۷

مواد لازم :
 سبزی آش      ۱ کیلو گرم
 عدس      ۱ پیمانه
 نخود      ۲ /۱ پیمانه
 لوبیا چشم بلبلی     ۲ /۱ پیمانه
 رشته آش     ۲۰۰ گرم
پیازداغ     ۲ قاشق سوپخوری
سیرداغ     ۱ قاشق سوپخوری
نعناداغ     برای تزئین
نمک و فلفل و ادویه     به مقدار لازم
کشک     ۱ پیمانه
کوفته ریزه     ۲۰۰ گرم


طرز تهیه :
نخود و لوبیا را از ۱۲ ساعت قبل خیس کنید. سپس با مقداری آب و نمک روی حرارت قرار دهید تا نیم‌پز شود. بعد عدس را اضافه کنید. پس از پخت کامل حبوبات سبزی آش را اضافه نمایید.
بعد از ۳۰ دقیقه پیاز داغ را به همراه ادویه و فلفل در روغن تفت دهید و به آش بیافزایید. پس از آن کوفته ریزه ها را اضافه کنید و مدتی صبر کنید تا آش لعابدار شود. در ۱۵ دقیقه پایانی پخت رشته آش را بیفزایید. و بعد از ۱۵ دقیقه آش را در ظرف کشیده و روی آن را با کشک و نعنا داغ تزئین کنید|خانومها|

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
افسانه کوهنوردی ایران

گفت‌وگو با افسانه حسامی‌فرد، اولین کوهنورد زن تاریخ‌ساز ایرانی در مسیر باشگاه هشت ‌هزاری‌ها

افسانه کوهنوردی ایران

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

در گفت‌وگو با یک جامعه‌شناس، تهدیدات و فرصت‌های هوش مصنوعی برای خانواده‌های ایرانی را بررسی کرده‌ایم

جا مانده از نسل هوش مصنوعی

نیازمندی ها