مواد لازم:
یک کیلو ران مرغ
۲ عدد سیب زمینی بزرگ
۳ عدد گوجه فرنگی
۲ عدد پیاز متوسط
یک عدد زرده تخم مرغ
آب نصف یک لیمو
۲ قاشق غذاخوری روغن حیوانی
۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون
مواد خمیر:
۲ قاشق غذاخوری سرپر آرد
۱ استکان چایخوری آب
طرز تهیه:
پیازها را ریز خرد کرده و روی آن روغن حیوانی یا روغن زیتون ریخته، سرخ کنید تا طلایی شود.
رانهای مرغ را به پیازها اضافه کرده، کمی سرخ کنید تا رنگشان برگردد.
۳ عدد گوجه فرنگی را رنده کرده، به مواد بیافزایید.
اندکی بعد و در همان حال که مواد سرخ میشوند، یک و نیم لیتر آب داغ به آن افزوده، بگذارید مرغها آبپز شوند.
سیب زمینیها را به شکل قطعات مکعبی خرد کنید و کمی قبل از پخته شدن کامل مرغ، به مواد درون ظرف اضافه کنید.
صبر کنید سیب زمینیهای افزوده شده هم پخته و نرم شوند.
برای تهیه خمیر، ۲ قاشق غذاخوری سرپُر از آرد را با یک استکان آب کاملا مخلوط کنید و ورز دهید.
از هوس هم زدن سوپ در این مرحله خودداری کنید و تکههای خمیر را با قاشق چایخوری کم کم درون ظرف سوپ بیندازید. خودداری از هم زدن سوپ برای آن است که خمیرها هنگام پخت شکل بگیرند وگرنه اندکی آرام هم زدن مواد مشکل ساز نیست
اجازه بدهید ده دوازده دقیقه زمان سپری شود تا خمیرها بپزند.
اکنون سوپ پخته است و به پیشنهاد سرآشپز جام جم سرا، میتوانید آخرین مرحله را در آخرین لحظات انجام دهید: شعله را خاموش کنید، کمی صبر کنید و سپس زرده تخم مرغ را که با آب لیمو مخلوط کردهاید به سوپ اضافه کنید. زرده با گرمای سوپ بسته خواهد شد و پس از آن میتوانید سوپ را سر سفره آورید.
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانشیار حقوق بینالملل دانشگاه تهران در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
یک پژوهشگر روابط بینالملل در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح کرد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگو با امین شفیعی، دبیر جشنواره «امضای کری تضمین است» بررسی شد