فرنی باعطر گل محمدی

اگرکودک و یا سالمندی در خانه دارید که تمایلی به خوردن شیر نشان نمی دهند ، به جای شیر در سر سفره صبحانه می توانید "فرنی "بگذارید ومطمئن باشید که قبل از اینکه دست به سوی پنیر، کره، خامه، عسل و ... دراز کنند ، فرنی داغ را انتخاب خواهد کرد.
کد خبر: ۵۶۰۹۷۶

مواد لازم:

  • شیر:2یوان
  • آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری سرپر
  • شکر :4 قاشق غذاخوری
  • آب :یک استکان
  • گلاب: 1 قاشق غذاخوری
  • کاکائو یا مربای گل محمدی برای تزیین: 1 قاشق مرباخوری 

طرز تهیه:

ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می شود در قابلمه مورد نظر بریزید. سپس آرد برنج و آب را اضافه کنید و کاملاً هم زنید تا آرد در شیر سرد حل شود روی حرارت گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می شود آرد برنج در شیر گلوله گلوله شود. پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ شود بعد از روی حرارت کنار گذاشته و شکر و گلاب را اضافه کنید.

دوباره روی حرارت گذارید و هم زنید تا قوام لازم برای فرنی به دست آید .فرنی را بایستی سریعاً در کاسه های کوچکی که از قبل آماده چیده اید، بریزید دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می شود پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

در انتها می توانید کاکائو را در چند قطره آب حل کنید تا عصاره غلیظی به دست آید و با نوک قاشق یا قطره چکان روی فرنی هایی که در کاسه ها کمی سرد شده و خود را گرفته، تزئین کنید. یا اگر مربای گل محمدی دارید ، روی فرنی را با آن تزیین کنید .

 

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها