در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش مهر، برنامه «ماه عسل» هویت شهید گمنامی را که به نام جعفر زمردیان در خاک همدان آرام گرفته بود، آشکار ساخت.
جعفر زمردیان در یکی از قسمتهای برنامه ماه عسل به توضیح و تشریح واقعهای پرداخت که سالها مُهری بود بر هویت شهیدی گرانقدر و والامقام. زمردیان که سال 65 به اسارت دشمن در آمده اما مفقود الاثر اعلام شده بود، با پیدا شدن پیکر شهید گمنامی که شباهت بسیاری به او داشت در فهرست شهدا قرار گرفت، اما بعدها همراه با آزادگان به کشور بازگشت.
برنامه ماه عسل با نمایش عکس شهیدی که به جای زمردیان به خاک سپرده شده بود، از بینندگان خواست تا چهره او را شناسایی کنند و درنهایت هویت این شهید مشخص شد.
به گفته زمردیان، پس از نمایش این عکس در برنامه ماه عسل تلفنهای بسیاری از اقصینقاط کشور به وی شد که در نهایت، هشت خانواده شهید دارای شرایط مشابه با شهید گمنام دفن شده، بودند.
زمردیان در توضیح این مساله گفت: این هشت خانواده توسط ستاد کل نیروهای مسلح مورد بررسی قرار گرفتند و به کمیسیون تشخیص هویت این ستاد ارجاع شدند و امور کارشناسی برای شناخت هویت آنها انجام شد. وی ادامه داد: براساس اسناد به دست آمده، دوشنبهشب اعلام شد که اطلاعات شهید خرمجاه تطابق قطعی با این شهید والامقام دارد.
طبق تماسی که با فرمانده این شهید بزرگوار در دوران جنگ گرفته شد، مشخص شد پیکر این شهید که از غواصان گردان 10 لشکر سیدالشهدای تهران بود،بعد از عملیات مفقود شده و ظاهرا توسط آب رودخانه به مکان دیگری که محل استقرار رزمندگان همدانی بوده، منتقل شده است. خرمجاه متولد سال 51 در روستای سیبستان بخش سیفآباد شهرستان هشتگرد استان البرز است که در عملیات کربلای 5 شربت شهادت نوشید.
به گفته حسن قهرمانیمطلق، فرماندار همدان مراسم استقبال از مادر این شهید والامقام از میدان فرودگاه تا مزارشهدای گمنام همدان برگزار خواهد شد.
وی افزود: امکان جابهجایی و نبش قبر این شهید گرامی به هیچ عنوان وجود ندارد، به همین دلیل مزار این شهید در همدان خواهد ماند و برای ماندگار کر دن نام این شهید در کمیسیون نامگذاری همدان مقرر شده که نقاطی از همدان به نام این شهید نامگذاری شود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: