به بهانه ۱۵می‌ ‌روزجهانی خانواده، کارکردهای خانواده سالم را بررسی کرده‌ایم

سلامت فردی و اجتماعی در گرو سلامت خانواده

بدهکاری خطر مرگ را افزایش می دهد

پژوهشگران اعلام کردند که بدهکاری خطر مرگ و میر را در دوران جوانی افزایش می‌دهد.
کد خبر: ۵۸۸۹۲۸
بدهکاری خطر مرگ را افزایش می دهد

«الیزابت سوییت» سرپرست محققان بخش علوم اجتماعی دانشگاه «نورث‌ وسترن» در آمریکا گفت: داشتن بدهی، عواقبی برای سلامتی فرد دارد که از آن جمله می توان به افزایش فشار خون و عدم توجه به سلامت فردی و روحی اشاره کرد.

پژوهشگران در این مطالعه، شرایط روحی و سلامت جسمانی ۸۴۰۰ بزرگسال را در سنین بین ۲۴ تا ۳۲ سال بررسی کردند.

این مطالعه نشان داد که بالا بودن میزان بدهی‌ها با افزایش اضطراب و افسردگی، کاهش سلامت فردی و ابتلا به بیماری فشار خون بالا ارتباط دارد.

پیش از این نیز تحقیقات نشان داده بودند که بدهی باعث بروز مشکلات جسمی و روانی می‌شود و به سلامت عقل آسیب می زند.

نتایج مطالعات پیشین نشان می دهد که خطر ابتلا به بیماری ها و یا نگرانی های شدید در افرادی که برای پرداخت بدهی‌های خود می‌دوند و خود را به آب و آتش می زنند، افزایش می‌یابد.

براین اساس، آسیب های عقلی در افرادی که با دشوارترین چالش های مربوط به بدهی مواجه هستند، به میزان زیادی افزایش می یابد. (ایرنا)

{$convert_old_media}
newsQrCode
ارسال نظرات

نیازمندی ها