معاون امور دارویی سازمان غذا و دارو اعلام کرد :

کمبودهای دارویی این هفته برطرف می‌شود

معاون دارویی سازمان غذا و دارو گفت: هیچ دارویی در کشور نایاب نیست و کمبودهای دارویی که کمتر از ۵۰ قلم است این هفته برطرف می‌شود. هیچ دارویی نیز در گمرک نمانده است و همه داروها از گمرک ترخیص شده یا مراحل حمل آنها در حال انجام است.
کد خبر: ۵۷۷۱۷۶
کمبودهای دارویی این هفته برطرف می‌شود

شمس علی رضازاده  افزود: با اختصاص ارز با نرخ جدید برای واردات دارو و مواد اولیه دارویی،تمام داروها و مواد اولیه دارویی که از قبل در گمرک مانده بودند، ترخیص شدند و دیگر چیزی به عنوان داروی مانده در گمرک نداریم یا کاملاً ترخیص شده و وارد بازار شده‌اند یا مراحل حمل آنها در حال آنجام است.

وی ادامه داد:‌ در مورد کمبود دارو در بازار نیز اکنون دیگری موضوعی به عنوان داروی نایاب در کشور نداریم و تعداد داروهایی که ممکن است به عنوان نایاب مطرح باشند کمتر از 10 قلم است که بیشتر هم داروهای خارج از فهرست رسمی دارویی کشور و جزو داروهای تک نسخه‌ای هستند.

معاون امور دارویی سازمان غذا و دارو اظهار کرد : البته هیچگاه نمی‌توان ادعا کرد که کمبود دارو در کشور صفر می‌شود و در هیچ برهه زمانی نیز چنین وضعی نداشته‌ایم اما به طور کلی استرسی که مردم برای تهیه دارو طی یکسال گذشته و در ماههای گذشته داشته‌اند دیگر نخواهیم داشت.

رضا زاده افزود: در مورد داروهای بیماران خاص به خصوص تالاسمی و هموفیلی نیز کمبود دارو نداریم. یک نوع داروی بیماران قلبی به نام وارفالین کمبود داشت که اکنون وارد بازار و توزیع شده است و دیگر کمبودی ندارد.

معاون سازمان غذا و دارو ادامه داد:‌ داروهای بیماران سرطانی نیز در محموله‌های ترخیص شده از گمرک هستند و به زودی وارد بازار می‌شود. یک نوع داروی مربوط به بیماری روده تحرک پذیر به نام آساتور کمبود داشت که این دارو نیز از گمرک ترخیص و وارد بازار شده است.

وی گفت: داروی دوپادور برای بیماران پارکینسون نیز که در ماه های گذشته کمبود داشت، اکنون وارد شده و دیگر مشکل حادی در تأمین آن وجود ندارد.

وی اضافه کرد: مردم در هر زمان که برای پیدا کردن یک دارو با مشکل مواجه شدند، می‌توانند با تلفن 1490 تماس بگیرند و از محل توزیع داروی مورد نظر خود مطلع شوند،‌ البته طی روزهای گذشته برخی داروخانه‌های متصل به این شبکه اطلاعات داروهای موجودیشان را به روز نکرده بودند که از آنها خواستیم اطلاعاتشان را در شبکه اطلاعات دارویی به روز کنند تا امکان پیدا کردن سریع داروهای مورد نظر مردم فراهم شود و مردم مشکلی نداشته باشند.( فارس )

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۱
زهرا قاضی
Iran, Islamic Republic of
۱۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۰۶/۱۸
۰
۰
باسلام و تشكر از مسولین محترم
داروها وارد شده ولی با قیمت های كمر شكن مثلا پسرمن روزی دو عدد قرص آناگرلید مصرف می كند كه ماه قبل با كلی زحمت به مبلغ 350 هزارتومان خریداری كردیم ولی وقتی دارو وارد شده از هلال احمر به مبلغ 630000 هزارتومان خریداری كردیم وهیچ بیمه یا مسئولی جوابگوی ما نیست و با این روال مجبوریم كه مصرف دارو را قطع كنیم چون امكان خریدبا این مبلغ رانداریم و این دارو جنبه حیاتی برای بیمار من دارد .

نیازمندی ها