تنوع غذایی: نیمروی کنگر

با تخم مرغ غذاهای متعددی می‌توان تهیه و طبخ کرد. به عنوان نمونه و برای ایجاد تنوعی غذایی، اگر آن را با روش پیش رو همراه با کنگر ترکیب کنید، نیمروی کنگری خوشمزه تهیه کرده‌اید. روش طبخ آن را بخوانید.
کد خبر: ۵۷۵۰۵۰

 

مواد لازم برای ۴ نفر:
 
سیب‌زمینی ریز: ۴۵۰ گرم، ۴ تکه شده
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پیازچه: ۲ عدد، خرد شده
فلفل دلمه‌ای نارنجی: یک عدد، خرد شده
گوجه‌فرنگی مینیاتوری: ۵۰۰ گرم
کنگر: ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم، خرد شده
تخم‌مرغ: ۴ عدد کامل و ۴ عدد سفیده
پنیر فتا: نصف پیمانه، خرد شده
 
روش تهیه:
 
تابه را گرم کرده، در یک کاسه متوسط مخصوص مایکروفر سیب‌زمینی‌ها را با یک‌چهارم پیمانه آب ریخته و برای ۸ دقیقه در مایکروفر بگذارید تا سیب‌زمینی‌ها نرم شوند. آب اضافه را خالی کرده و سیب‌زمینی‌ها را به علاوه یک قاشق غذاخوری روغن زیتون و مقداری نمک و فلفل سیاه در یک بشقاب بریزید و ۶ دقیقه سرخش کنید تا قهوه‌ای شود. در یک تابه نچسب، یک قاشق روغن زیتون را یک دقیقه روی حرارت متوسط گرم کرده، پیازچه‌ها و فلفل دلمه‌ای را به آن اضافه کرده و برای ۵ دقیقه تفت دهید و مرتب به هم بزنید تا طلایی شوند. حالا گوجه‌فرنگی‌ها و کنگر را اضافه کنید و ۲ تا ۵ دقیقه دیگر محتویات تابه را بپزید. در این مرحله گوجه‌فرنگی‌ها نرم می‌شوند.
تا سبزیجات در تابه می‌پزند، در یک کاسه متوسط تخم‌مرغ‌ها و سفیده‌ها را با مقدار کمی نمک و فلفل سیاه و نصف پنیر فتا حسابی بزنید. حالا محتویات کاسه را روی سبزیجات داخل تابه ریخته و تابه را کمی تکان دهید تا مواد به صورت یکسان پخش شوند. حالا بقیه پنیر را روی مواد داخل تابه بریزید و ۵-۶ دقیقه بپزید تا تخم‌مرغ‌ها خودشان را ببندند. 
این غذا را همراه با سیب‌زمینی‌ها سرو کنید.
>> سیب سبز
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
روز ادای دین

سفیر ایران در لبنان در گفت‌و‌گوی اختصاصی با روزنامه «جام‌جم» از پیام‌های مراسم با شکوه بیروت می‌گوید

روز ادای دین

ابتلای شعر به روزمرگی

دبیر علمی جشنواره شعر فجر در گفت‌و‌گو با «جام‌جم» تأکید کرد آیین‌نامه این رویداد ادبی نیاز به تجدیدنظر دارد

ابتلای شعر به روزمرگی

نیازمندی ها