کدو از معدود صیفی‌جاتی است که تقریبا در تمام فصول سال یافت می​شود و خواص فراوانی دارد. افرادی که به خوردن بادمجان حساسیت دارند، می‌توانند از کدو استفاده کنند.
کد خبر: ۵۷۲۱۳۸

 

 

مواد لازم:

سیب زمینی 2 عدد

کدوی متوسط 4 عدد

تخم مرغ 2 عدد

شوید و پیازچه خرد شده 5 قاشق غذا خوری

آرد 2 قاشق غذا خوری

نمک و ادویه به میزان لازم

ماست برای تهیه سس یک لیوان

روغن برای سرخ کردن به میزان لازم

 

طرز تهیه:

ابتدا سیب زمینی و کدو‌ها را آب پز کرده و سپس رنده کنید. آرد، تخم مرغ، فلفل و نمک و نیمی از پیازچه و شویدها را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. روغن را در ماهی تابه ریخته پس از گرم شدن مواد را درون روغن سرخ کنید. بعد از این‌که یک طرف کو​کو سرخ شد آن را بر گردانید تا روی دیگر آن هم سرخ شود. از بقیه پیازچه و شوید برای تهیه سس این غذا استفاده کنید. به این ترتیب که آن‌ها را با ماست و مقداری نمک و نعنا خشک شده مخلوط کنید. کوکو را با سس آماده شده تزیین کنید و سر میز بیاورید.

>> چاردیواری

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها