مواد لازم- شیر: 3 لیوان، آرد برنج: یک لیوان، شکر: 180 گرم ، گلاب: یک فنجان، پودر هل: نصف قاشق چایخوری، دارچین برای تزئین: به میزان لازم.
کد خبر: ۶۹۰۶۲۴
طرز تهیه «فرنی» برای سفره افطاری

جام جم سرا:

طرز تهیه:

آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید و خوب هم زده، بعد روی حرارت قرار دهید. آن را مرتب ​ هم بزنید تا ته نگیرد. وقتی کاملا پخته شد و به غلظت کافی رسید، گلاب، شکر و پودر هل را اضافه کرده و بگذارید چند جوش بزند. می‌توانید چند قاشق خامه هم بریزید تا طعم بهتری به فرنی شما بدهد. فرنی را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با دارچین تزئین کنید.(ضمیمه چاردیواری/جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰
فرزند زمانه خود باش

گفت‌وگوی «جام‌جم» با میثم عبدی، کارگردان نمایش رومئو و ژولیت و چند کاراکتر دیگر

فرزند زمانه خود باش

نیازمندی ها