آموزش آشپزی

در خانه نان بپزید: طرز تهیه «نان سیردار»

مواد لازم- نان تست: ۸ تا ۱۰ عدد، پنیر موتزارلا: ۱۰۰ گرم، سیر رنده شده: یک بوته کامل، پودر ارگانو: ۲ قاشق غذاخوری، نمک و فلفل: به میزان لازم، کره: ۱۰۰ گرم.
کد خبر: ۷۴۴۸۹۶

جام جم سرا:

طرز تهیه:

کره را در دمای معمولی آشپزخانه قرار دهید تا نرم شده و سیر رنده شده و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید. برای هر نان تست یک قاشق چایخوری از این مواد را روی نان بمالید و روی مواد را پودر ارگانو و پنیر بریزید و در فر از قبل گرم شده، با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد و در طبقه وسط، به مدت 10 دقیقه قرار دهید تا روی نان‌ها طلایی شود. دقت کنید نان‌ها را کنار هم در سینی فر بچینید و بعد از آماده شدن به شکل دلخواه برش بزنید.

چاردیواری (ضمیمه دوشنبه روزنامه جام جم)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها