فردا برگزار می شود

بزرگداشت جهان پهلوان تختی

17دی ماه هرسال یادآور حادثه تلخ و جانکاه درگذشت جهان پهلوان «غلامرضا تختی» است، وعده دیدار با زنده یاد تختی، ساعت 10 فردا یکشنبه 17 دی ماه در ابن بابویه شهر ری.
کد خبر: ۵۲۷۸۲۶

از سال 1346 تا امروز مردمی که پهلوان نامدار و دوست داشتنی خود را در یک اتفاقی غیرمنتظره از دست داده اند، همه ساله در روز 17 دی ماه با حضور در مزار آن مردی که هرآنچه داشت از مردم بود، گرد هم می آیند تا باردیگر یک کلام را در اذهان تداعی کنند، جهان پهلوان غلامرضا تختی خود مردم بود.

نام تختی، برای ویترین پر مدال وی از رقابت های المپیک، جهانی و قاره ای که حاصل سال ها تلاش و ممارست بود در دل ها باقی نمانده است، بلکه با مردم بودن و برای مردم بودن است که هنوز یاد او را در خاطره مردم قدرشناس ایران زنده نگه داشته است.

فردا یکشنبه 17 دی ماه سال 91 و در چهل و پنجمین سالگرد درگذشت اسطوره دوست داشتنی کشتی ایران بار دیگر از ساعت 10 تا 12 بر سر مزار وی در «ابن بابویه» شهرری گردهم می آییم تا نشان دهیم غلامرضا تختی هنوز زنده است. (ایرنا)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها