آب سد سفیدرود به 500 میلیون مترمکعب رسید

آب موجود در سد سفیدرود با 31 درصد افزایش در مقایسه با زمان مشابه پارسال به 500 میلیون مترمکعب رسیده است.
کد خبر: ۵۰۷۲۶۷

آب سد سفید رود در زمان مشابه سال گذشته 382 میلیون مترمکعب بود.

آب ورودی به سد سفیدرود در سال آبی 91 - 1390 (اول مهر 90 تا 31 شهریور 91)، دو میلیارد و 760 میلیون متر مکعب گزارش شده است که این میزان در مقایسه با سال آبی پیش از آن، 94 درصد افزایش و نیز در مقایسه با دوره طولانی مدت، 37 درصد کاهش نشان می دهد.

در سال آبی گذشته از مجموع یک میلیارد و 980 میلیون مترمکعب آب بهره برداری شده از سد سفید رود، یک میلیارد و 480 میلیون مترمکعب در بخش کشاورزی، 100 میلیون متر مکعب در بخش شرب، 34 میلیون مترمکعب در بخش صنعت و 366 میلیون مترمکعب در مصارف زیست محیطی و سایر موارد استفاده شده است.

سد سفیدرود با حجم مخزن یک میلیارد و 77 میلیون مترمکعب، یکی از منابع مهم تأمین کننده آب در مصارف کشاورزی، صنعت، شرب و زیست محیطی در استان گیلان به شمار می رود.(واحد مرکزی خبر)

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها