برنامه تازه مشاعره در خانه‌ای زیبا به نام انگورستان ملک در اصفهان ضبط می‌شود

مشاعره رمضانی در انگورستان ملک

برنامه مشاعره وی‍ژه ماه رمضان با اجرای اسماعیل آذر و با حضور بیش از 70 شرکت‌کننده با موضوع حضرت علی(ع) و مفاهیم رمضانی از شبکه آموزش پخش می‌شود.
کد خبر: ۴۸۹۹۹۲

اسماعیل آذر، مجری برنامه مشاعره درباره این برنامه به جام‌جم گفت: برنامه مشاعره با موضوع حضرت علی(ع) و مفاهیم رمضانی شکل گرفته و در یکی از زیباترین خانه‌های ایرانی به‌نام انگورستان ملک در اصفهان ضبط شده است و در ماه رمضان روی آنتن می‌رود. در برنامه‌های ماه رمضان شرکت‌کنندگان شعرهایی می‌خوانند که مزین به نام امام علی(ع) است. اغلب شرکت‌کنندگان در این برنامه کمتر از 12 سال سن دارند.

وی افزود: قبل از تولید برنامه اشعار به داوطلبان ارائه شد و بعد از برگزاری چند جلسه آموزش‌های لازم، برنامه به کارگردانی علیرضا فرحجود و تهیه‌کنندگی امیرحسین آذر ضبط شد.

در این برنامه شرکت‌کنندگان شعرهایی را می‌خوانند که درباره مباحث عرفانی، قرآنی و امام علی(ع) است. آذر با اشاره به این نکته که در برنامه مشاعره ماه رمضان بیش از 70 شرکت‌کننده استعداد خودشان را به نمایش‌ می‌گذارند،‌ گفت: گروه سازنده برنامه‌ مشاعره در اولین هفته ماه رمضان به شهر خوی می‌رود تا در کنار مقبره شمس تبریزی یکی از برنامه‌های خود را با تماشاگران انبوه ضبط کند و پس از آن راهی قزوین می‌شود تا چند قسمت از برنامه مشاعره را در این شهر ضبط کند. البته این برنامه‌ها بعد از ماه رمضان پخش می‌شود.

آذر با اشاره به این‌که بزودی بیش از 100 برنامه با حضور بچه‌های زیر 10 سال تولید می‌شود، گفت: سعی می‌کنیم برنامه‌ مشاعره به‌گونه‌ای اجرا و ضبط شود که مفاهیم عمیق زندگی و مهارت‌های زندگی را به کودکان و نوجوانان آموزش دهد. آذر در پایان گفت: در شب‌های قدر ویژه برنامه‌هایی را روانه ‌آنتن می‌کنیم که زیبنده این شب‌ها باشد.

آذر درباره این ‌که از چه سالی برنامه مشاعره به شکل مناسبتی تهیه شد؟ توضیح داد: از یک سال و نیم پیش مشاعره مناسبتی را شروع کردیم و تاکنون 300 برنامه مناسبتی تولید و پخش شده است.

وی افزود: قصد داریم در آینده برنامه مشاعره را کاملا موضوعی برگزار کنیم. مثل مشاعره رضوی، مشاعره علوی، مشاعره عاشورایی، مشاعره قرآنی، مشاعره شعر فردوسی، مشاعره شعر سعدی و مشاعره اخلاقیات.

وی با اشاره به سابقه برنامه مشاعره گفت: این برنامه 20 سال پیش برای اولین بار در 26 قسمت ضبط و از شبکه یک پخش شد، ولی چون در وقت مناسب پخش نشد، مورد توجه قرار نگرفت.

بعد از آن 52 برنامه برای شبکه دو تهیه کردیم، اما در این شبکه هم به دلیل قرار ندادن زمان مناسب پخش باز هم دیده نشد. تا این ‌که این برنامه با اهتمام رضا پورحسین مدیر شبکه آموزش، قائم مقام ایشان و پشتوانه علی دارابی، معاون سیما از شبکه آموزش روی آنتن رفت و چون زمان پخش مناسبی به آن اختصاص داده شد، مورد استقبال قرار گرفت.

مجری برنامه مشاعره در پاسخ به این سوال که چطور شد رده سنی این مسابقه از گروه بزرگسال به بچه‌ها رسید؟ توضیح داد: وقتی ما با بزرگسالان کار را شروع کردیم، توانستیم آرام آرام در دل مردم نفوذ پیدا کنیم و این برنامه تبدیل به یک نهضت فرهنگی و علمی شد، همین مساله باعث شد تا گروه‌های سنی جوان‌تر و نوجوانان هم از برنامه ما استقبال کنند و حالا این برنامه با حضور بچه‌های زیر ده تا دوازده سال تولید می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها