خرابکاری در خطوط انتقال نفت عراق

جام جم آنلاین: یک افسر واحد مهندسی ارتش امریکا اعلام کرد روز سه شنبه 14 سپتامبر بر اثر خرابکاری در یک شبکه خطوط انتقال نفت عراق در نزدیکی بایجی آتش سوزی گسترده ای رخ داده است.
کد خبر: ۴۸۱۸۵

iraq2

به گزارش رادیو بین المللی فرانسه ، سرهنگ لی موریسون از واحد مهندسی ارتش امریکا گفت: یک شبکه خطوط انتقال نفت در کنار رودخانه دجله در نزدیکی بایجی در شمال بغداد توسط خرابکاران در ساعت 3 بامداد به وقت محلی منفجر شد.
حریق گسترده ای در پی چندین انفجار در این شبکه خطوط انتقال نفت رخ داده که برای خاموش کردن آن دستکم 3 روز زمان لازم است.

iraq1

او افزود: نفت از شکاف لوله ها بیرون ریخته و پس از سرازیر شدن از یک تپه به داخل رودخانه دجله می ریزد و هم اکنون سطح رودخانه دجله در این منطقه به دلیل جاری شدن نفت شعله ور است.
خرابکاری هنگامی رخ داد که تکنیسین ها تازه عملیات مرمت این شبکه که در یک انفجار قبلی آسیب دیده بود را به پایان رسانده بودند.

iraq4

تاکنون خرابکاری در خطوط لوله های نفت عراق حدود 2 میلیارد دلار برای این کشور زیان به بار آورده است.

پمپاژ نفت خام کرکوک از سر گرفته شد
newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها