«تُن‌تُن» به شبکه تهران آمد

«رنگین‌کمان»، «تن‌تن کارتن» و مستند «من بگم» مجموعه‌هایی است که قرار است با آغاز تابستان امسال با رنگ و بوی جدیدی از شبکه تهران پخش شود.
کد خبر: ۴۷۷۰۸۳

همچنین این شبکه دو برنامه «ماهی قرمز کوچولو» و مسابقه «مهمان خوب خدا» را نیز برای پخش تابستانی در مرحله تولید دارد.

محبوبه سمیعی زفرقندی با بیان این مطلب به «جام‌جم» گفت: به دلیل همزمانی اعیاد مذهبی در تابستان امسال گروه کودک شبکه تهران تلاش کرده که فضایی شاد را در برنامه‌های خود ایجاد کند.

مسابقه‌ای با مضامین مذهبی

«مهمان خوب خدا» عنوان مسابقه‌ای است که داریوش کفایتی آن را تهیه و کارگردانی می‌کند. این برنامه برای گروه سنی نوجوانان تهیه شده و حاوی مضامین اخلاقی معرفتی است.

کفایتی، تهیه‌کننده این مسابقه به «جام‌جم» گفت: این مسابقه زنده تلویزیونی برای پخش در ماه رمضان در حال تهیه است و به همین دلیل نیز از مضامین اخلاقی و معرفتی بهره می‌برد. «ماهی قرمز کوچولو» نیز عنوان طرحی است که با مضمون ارتباط انسان با محیط پیرامون خود تهیه می‌شود. این برنامه نیز در مرحله تحقیق و نگارش است.

برنامه «رنگین‌کمان» قرار است برای روزهای تابستان تغییراتی را در برنامه خود ایجاد کند. حمزه صالحی، تهیه‌کننده این برنامه با بیان این خبر به «جام‌جم» گفت: تاکنون هر برنامه با یک قصه آغاز و با آن به اتمام می‌رسید، اما با شروع فصل تابستان، نیما با لباس‌های مختلف، قصه‌های گوناگون را برای بچه‌ها تعریف خواهد ‌کرد.

وی افزود: قرار است بزودی وب‌سایت (پایگاه اینترنتی)‌ رنگین‌کمان نیز راه‌اندازی شود تا بتوانیم ارتباط بیشتری با بچه‌ها داشته باشیم و بچه‌ها بتوانند نقاشی‌ها و قصه‌های خودشان را با سهولت بیشتری برای ما ارسال کنند. همچنین دو بخش مناسبتی جدید نیز به برنامه اضافه می‌شود.

صالحی با ذکر این نکته که قرار است دو شخصیت جدید نیز به این برنامه اضافه شوند، گفت: یکی از آنها در تابستان به برنامه ملحق و دیگری در ماه رمضان وارد برنامه می‌شود.

مضامینی همچون استفاده درست بچه‌ها از اوقات فراغت، آشنایی والدین با چگونه نظم دادن به اوقات فراغت بچه‌ها، مسافرت و رعایت بهداشت در این فصل مواردی است که در بخش تابستانی این برنامه به آن پرداخته می‌شود.

وی درباره ویژه برنامه ماه رمضان گفت: در ماه رمضان سراغ مضامینی می‌رویم که آداب و مناسک ماه رمضان را به بچه‌ها آموزش می‌دهد. همچنین در بخش دیگری قصه‌های اخلاقی و معارفی برای آنها تعریف می‌شود.

من بگم با روایت بچه‌ها

مستند «من بگم» را مهیار مجیب تهیه می‌کند. این مستند پنج دقیقه‌ای که در قالب نظرخواهی بچه‌های پیش‌دبستانی در مورد مسائل روز تهیه شده، قرار است برای تابستان نیز از سر گرفته شود.

مجیب، تهیه‌کننده این برنامه گفت: در این مستند، عروسکی به نام «پنکه» به عنوان خبرنگار سراغ کودکان می‌رود و از آنان درباره مسائل مختلف نظرخواهی می‌کند و ما نیز نظرات آنها را بدون هیچ دخل و تصرفی پخش می‌کنیم.

وی ادامه داد: در این برنامه به مضامینی مثل احترام به بزرگ‌تر، خلاقیت، بازی و... پرداخته می‌شود که در این بخش کودکان می‌توانند یک نمایش اجرا کنند.

مجیب ادامه داد: چراغ راهنمایی، مسافرت، میوه‌های تابستانی، خانواده و... از جمله موضوعاتی است که قرار است در ویژه برنامه تابستانی به آن پرداخته شود و امیدوارم این مجموعه از تیرماه روی آنتن شبکه 5 برود.

کارگردان 90 قسمت از این مستند زهرا حق‌جویی بوده و در حال حاضر ویژه برنامه تابستانی «من بگم» را عارفه عباسی کارگردانی می‌کند. «تن‌تن کارتن» نیز ویژه برنامه تابستانی خود را در 90 قسمت 80 دقیقه‌ای آماده می‌کند.

فاطمه شیرازی‌مقدم، تهیه‌کننده این برنامه با بیان این خبر گفت: سعی کردیم فضای این برنامه در تابستان فضایی شاد باشد و در حال حاضر متن‌های این برنامه به شکلی جدید و متنوع بازنویسی می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها