رحیمی: کلنگ محل دائمی نمایشگاه کتاب تا اوایل خرداد به زمین می‌خورد

ایستگاه پایانی نمایشگاه بیست و پنجم کتاب

نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران روز گذشته با حضور محمد‌رضا رحیمی معاون اول رئیس‌جمهور، سیدمحمدحسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و بهمن دری معاون فرهنگی وی پایان یافت.
کد خبر: ۴۷۳۶۸۱

به گزارش جام‌جم، معاون اول رئیس‌جمهور در مراسم اختتامیه، از فراهم شدن امکانات لازم برای کلنگ‌زنی محل دائمی نمایشگاه کتاب تهران خبر داد و گفت: یکی از کارهای اساسی که تا پیش از پایان دولت فعلی باید انجام شود، ساخت محل دائمی نمایشگاه کتاب است. رحیمی با اشاره به مجتمع امام خمینی(ره) که برای نمایشگاه کتاب در نظر گرفته شده است، از وزیر ارشاد خواست تا آخر اردیبهشت یا اوایل خرداد مقدمات کلنگ‌زنی نمایشگاه را فراهم آورد تا کارهای اساسی آن در دولت دهم انجام شود. او تاکید کرد که با انتشار 330 هزار عنوان کتاب جدید ـ که این رقم با تمام دوره‌های پیشین برابری می‌کند ـ شایسته نیست که مکانی دائمی برای نمایشگاه کتاب نداشته باشیم.

رحیمی تحریم‌های اعمال شده علیه کشورمان را لطف خداوند توصیف کرد و گفت: آنها هر کاری هم با کشور ما بکنند چون ما در حال توسعه هستیم مطمئنا گام‌های بعدی را استوارتر برمی‌داریم.

سیدمحمد حسینی وزیر ارشاد در این مراسم با اشاره به عظمت نمایشگاه کتاب گفت: روزنامه‌های رژیم صهیونیستی اعتراف کرده‌اند که وقتی 77 کشور در نمایشگاه کشوری که در حال تحریم است، شرکت می‌کنند، نشان می‌دهد که تحریم‌ها فایده‌ای ندارد. او ادامه داد: حضور این همه کشور در نمایشگاه کتاب نشان می‌دهد آنها نمی‌توانند اشاعه انقلاب اسلامی را در دنیا متوقف کنند. او از مسوولانی که قول داده بودند در نمایشگاه حضور یابند، اما به نمایشگاه نیامدند، گله کرد.

وزیر ارشاد به ارائه آماری از شرکت‌کنندگان نمایشگاه پرداخت. براساس این گزارش 4/46 درصد از تهران و 6/53 درصد از شهرستان‌ها به نمایشگاه کتاب آمده‌اند.

براساس آمار وزیر ارشاد، 70 درصد مراجعان از حضور در نمایشگاه رضایت داشتند و عده‌ای نیز درباره گرانی کتاب تذکر دادند که البته وزیر به آمار معترضان به گرانی کتاب اشاره‌ای نکرد.

بهمن دری معاون فرهنگی وزیر ارشاد هم از جمله ویژگی‌های نمایشگاه کتاب امسال را تقویت وجهه نمایشگاهی کتاب ذکر کرد و یادآور شد: سالن‌های بیداری اسلامی، یاس و ربع قرن جهاد فرهنگی در نمایشگاه امسال وجهه نمایشگاهی داشت و این نشان می‌دهد که ما امسال به این حوزه توجه زیادی نشان داد‌ه‌ایم. او در صحبت‌هایش از غرفه‌هایی که حجاب و عفاف را ترویج کرده‌اند، تشکر کرد.

در این مراسم از صباح زنگنه، علیرضا برازش، محمدعلی شعاعی، محسن پرویز، محمدمهدی کرباسچی، احمد مسجدجامعی و احسان‌الله حجتی روسای دوره‌های پیشین نمایشگاه تقدیر شد که مسجد جامعی و حجتی در این مراسم حاضر نشده بودند. در ادامه ناشران برگزیده به شرح زیر برگزیده شدند.

در بخش ناشران بزرگسال خصوصی تهران هیچ ناشری به عنوان برگزیده اعلام نشد ولی از نشر هرمس و نی تقدیر شد.

در بخش ناشران خصوصی شهرستان هم موسسه فرهنگی دارالحدیث برگزیده شد.

در بخش ناشران عمومی دولتی انتشارات سوره مهر برگزیده شد و از نشر بوستان کتاب و سمت تقدیر شد.

در بخش ناشران کودک و نوجوان در بخش خصوصی تهران هیچ ناشری برگزیده نشد، اما در بخش ناشران خصوصی شهرستان، نشر عروج اندیشه برگزیده شد و در بخش ناشران عمومی دولتی، موسسه فرهنگی مدرسه برهان وابسته به آستان قدس رضوی ناشر برگزیده اعلام شد.

در بخش غرفه برتر نیز حکمت تهران، عصرا قم، جامه نگر، حوا، جمال و حدیث نینوا، تخته سیاه، سازمان و پژوهشگاه اندیشه اسلامی و امیرکبیر ناشران برگزیده و تقدیری این بخش بود.

در قسمت کتاب‌های لاتین بازار جهانی کتاب در بخش بین‌الملل، موسسه تنظیم و نشر آثار امام و در بخش کتاب‌های عربی بنیاد دایره‌المعارف اسلامی به عنوان غرفه‌های برتر معرفی شد.

در بخش ناشران الکترونیک ایران موسسه خدمات کامپیوتری علوم اسلامی نور به عنوان غرفه برتر معرفی شد.

در بخش کشورها اتحادیه ناشران افغانستان، در بخش کتاب‌های ارزی شرکت انتشارات جان وایلی و در بخش کتاب‌های لاتین عرضه مستقیم انتشارات کتیبه و در بخش کتاب‌های عربی آوند دانش به عنوان غرفه‌های برتر معرفی شد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها