در پاسخ به اقدام آمریکا

چین همچنان از ایران نفت می‌خرد

روزنامه رسمی حزب حاکم بر چین با انتقاد از خودخواهی آمریکا در تحمیل قوانین خود بر جهان نوشت که چین همچنان حق واردات نفت از ایران را برای خود محفوظ می‌داند.
کد خبر: ۴۶۳۹۰۷

به گزارش فارس، روزنامه people چین که روزنامه رسمی حزب حاکم بر این کشور است طی مطلبی به شدت از اقدام اخیر آمریکا در محدود کردن تجارت نفت ایران انتقاد و تاکید کرد که اینگونه اقدامات نه تنها غلط بوده بلکه می‌تواند به تشدید تقابل ها در برنامه هسته‌ای ایران بینجامد.

روز گذشته آمریکا اعلام کرد که ژاپن و 10 کشور اروپایی را به دلیل کاهش واردات نفت از ایران از تحریم‌ها معاف می‌دارد اما چین و هند همچنان در خطر تحریم‌ها قرار دارد.

روزنامه مردم ارگان حزب کمونیست چین در ادامه گزارش خود نوشت که اقدام آمریکا اقدامی گمراه‌ کننده و خودخواهانه بوده و چین حق واردات نفت از ایران را برای خود محفوظ می‌داند.

این روزنامه در ادامه مقاله خود نوشت: یکی از جنبه‌های یکجانبه‌گرایی آن است که یکی قوانین خود را به قوانین جهان تبدیل کند و همه باید به آن احترام بگذارند و اگر شما آن را اجرا نکنید مجازات می‌شوید.

این روزنامه چینی تاکید کرد که یکجانبه‌گرایی سابق آمریکا به باتلاق عراق و افغانستان منجر شد.

روزنامه رسمی حزب حاکم بر چین در ادامه گزارش خود نوشت: واقعیت‌ها برای چندمین بار ثابت کرد که یکجانبه‌گرایی راه حل چالش‌های جهانی نبوده و فقط به تشدید و پیچیده کردن اوضاع می‌انجامد و نه تنها شعله آتش را خاموش نمی‌کند بلکه ممکن است حتی آن را شعله‌ورتر کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها