در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
این که اغلب ایرانیان این فصل را برای سفر انتخاب میکنند، البته بیشترین دلیل انتخاب همان تعطیلات طولانی است، اما شگفتیهای شهرهای ایران در این فصل آنقدر هست که بسیاری از ایرانیان سفرهایشان را با بهار تنظیم کنند.
هدف بسیاری از سفرهای نوروزی تماشای جاذبههای گردشگری شهرهاست، اما در این شهرها دیدنیهای بسیاری وجود دارد که بهشهرت دیگر جاذبههای معروف آن شهرها نمیرسد و به همین دلیل مهجور ماندهاند.
در انتخاب برخی از شهرهایی که در اینجا معرفی میشود این نکته لحاظ شده است که برخی از آنها شهرهایی باشند که شاید کمتر کسی برای سفر نوروزی آنها را پیشنهاد بدهد.
یکی از صفتهای معمول و مرسومی که برای سرزمین ایران به کار میرود، چهار فصل بودن آن است، اما در این میان، شهر کاشان بهتنهایی هر چهار فصل را در فصلهای مختلف خود دارد! به این مفهوم که در چله تابستان روستاهایی در اطراف کاشان وجود دارد که آب و هوایی کاملا زمستانی دارد و این نکته وقتی جذابتر میشود که بدانیم این شهر در مرکز ایران قرار دارد.
از سوی دیگر در چله تابستان شما میتوانید به محلهایی بروید که آب و هوایی بهاری دارد.
به همین دلیل پیشنهاد ما برای گشت و گذاری نوروزی در این شهر این است که شما به جای بازدید از خود شهر کاشان به اطراف این شهر بروید.
چطور برویم؟
اتوبوس: از اغلب شهرها برای کاشان و البته از سوی کاشان هم برای اغلب شهرها اتوبوس وجود دارد، اما با توجه به نزدیکی این شهر با پایتخت (230 کیلومتر) اتوبوس یکی از راحتترین وسیلههای سفری برای رسیدن به کاشان است.
اتومبیل: اگر با خودروی شخصیتان قصد سفر به این شهر را دارید، باید بگوییم که از شرق شما شهرهایی همچون نطنز و اردستان را در میانه راه دارید، از غرب خمین و محلات و دلیجان پیش روی شماست، از شمال از شهر قم و مشکات باید عبور کنید و از جنوب شهرهای میمه و قمصر پیش روی شما خواهد بود.
قطار: کاشان در میانه محور ریلی یزد ـ تهران قرار دارد.
کجا برویم؟
نیاسر: این شهر معروف است به شهر بهار. دشتهای پوشیده از لالههای دو رنگ واژگونش هوش از سر گردشگران میبرد! اما این شهر بسیار کوچک، دیدنیهای فراوانی دارد از جمله آن، چهارطاقی این شهر است که دستنخوردهترین آتشکده ایران است.
مشهد اردهال: این روستا بدون شک در مهرماه دیدنیتر از هر زمانی است، چرا که محل برگزاری آیین قالیشویان است، اما شهرت دیگر این روستا وجود مقبره شاعر آب و آفتاب است.
سهراب سپهری در صحن امامزاده سلطانعلیبن امام محمدباقر این روستا آرمیده است و البته دوستدارانش را به دشتهای اطراف آن منطقه دعوت میکند.
کجا بمانیم؟
هزینه اقامت در تنها هتل چهار ستاره این شهر برای یک شب 110 هزار تومان است.
هزینه یک شب اقامت در اتاق دو تخته هتل سه ستاره این شهر: 80 هزار تومان
هزینه یک شب اقامت در اتاق دو تخته هتل دو ستاره این شهر: 60 هزارتومان
هزینه اقامت در اتاق دو تخته مجموعههای اقامتی تاریخی: 70 هزار تومان.
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتوگوی «جامجم» با رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره کشور مطرح شد