به گفته پژوهشگران معتادان به مت آمفتامین از وابستگی روانی رنج می‌برند

«مت‌آمفتامین» دومین ماده مخدر مصرفی در کشور

عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مت‌آمفتامین به اعتقاد بسیاری از درمانگران و پژوهشگران، اعتیادآورترین ماده جهان است و مبتلایان به آن، از وابستگی شدید روانی رنج می‌برند.
کد خبر: ۴۶۰۷۰۹

به گزارش ایسنا، آذرخش مکری افزود: از سال 2001 رشد مت‌آمفتامین در منطقه خاورمیانه بویژه ایران بشدت افزایش یافت و در حال حاضر نیز این ماده بعد از حشیش، شایع‌ترین ماده غیرمجازی است که مورد سوءمصرف قرار می‌گیرد.

وی گفت: به اعتقاد بسیاری از درمانگران و پژوهشگران، مت‌آمفتامین اعتیادآورترین ماده جهان است و مبتلایان به آن، از وابستگی شدید روانی رنج می‌برند.

این عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران توضیح داد: در درمان اعتیاد باید توجه داشت که با قطع مصرف، اکثریت عوارض مصرف مواد، ظرف 3 ماه برطرف می‌شود و بهبودی عوارض نیز اکثرا در کمتر از یک ماه فراگیر است؛ درواقع قطع مصرف، مهم‌ترین اقدام در برطرف شدن عوارض اعتیاد است.

مکری اعتیاد را یک بیماری خواند و گفت: معتادان در اتصال عاطفی به دیگران دچار اشکال هستند. آنان برای رفع استرس به جای انسان‌های دیگر به خود یا اشیا (در این مورد موادمخدر) روی می‌آورند. وی تاکید کرد: قطع موادمخدر به‌عنوان عامل اتصال عاطفی و متصل شدن به انسان دیگر (درمانگر) اساس بسیاری از درمان‌هاست.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها