وزیر ارشاد: محمود حکیمی الگوی نویسندگان جوان است

حق بزرگ حکیمی بر ادبیات دینی

آیین نکوداشت محمود حکیمی نویسنده، محقق و پژوهشگر عصر دیروز به همت بنیاد ادبیات اسلامی در پژوهشگاه فرهنگ، هنر و معماری با حضور سیدمحمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بهمن دری، معاون فرهنگی وزیر ارشاد و محمد حسنی مدیرعامل بنیاد ادبیات داستانی برگزار شد.
کد خبر: ۴۶۰۳۴۷

در ابتدای این مراسم پیام آیت‌الله سبحانی به مناسبت بزرگداشت استاد محمود حکیمی پخش شد.

در بخشی از این پیام آمده است:

کسانی هستند که سخن می‌گویند با یک رشته اصطلاحات علمی که در حقیقت می‌خواهند برتری خود را ثابت کنند، اما مخاطب از آن سخنان بهره‌ای نمی‌برد در حالی که باید عالم هر چه هم که در مقام بالایی از علم باشد سخنش در حد ادراک مستمع باشد، البته کاری هم بکند که سطح علمی مخاطب نیز بالا رود.دانشمند محترم و نویسنده گرامی جناب آقای محمود حکیمی در حقیقت یکی از مصادیق روشن این حدیث است که از مقام عصمت صادر شده است.

قریب 40 سال است که ایشان با مجله مکتب اسلام رابطه قلمی دارد در همان دوران خفقان گذشته (طاغوت) یک رشته حقایق علمی، عقیدتی، فکری و گاهی انتقادی را در لباس داستان می‌نوشت و مکتب اسلام هم منتشر می‌کرد.

خداوند متعال این قدرت را به جناب آقای حکیمی داده است که با قلم زیبا که واقعا جاذبه خوبی دارد، توانسته محتوا را هم به مخاطب برساند به صورتی که برای مخاطب هم مفید باشد و بدین وسیله پیوسته مخاطب پیرو قلم وی است.

براساس این گزارش سیدمحمد حسینی، وزیر ارشاد با اشاره به این‌که مقام این نویسنده بالاتر از آنی است که وی بخواهد در ارتباط با او به سخنرانی بپردازد، اظهار کرد: من هم مانند بسیاری از حاضرین در این مراسم اذعان دارم که ماهنامه مکتب اسلام از معدود نشریاتی بود که قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در خانواده‌‌های شهرستانی و حتی در روستاها توزیع می‌شد و آقای حکیمی به این شکل کلام خود را به مخاطبانش منتقل می‌کرد.

وی افزود: در دوران نوجوانی به یاد دارم که وقتی به دنبال پیدا کردن متنی برای اجرای یک نمایشنامه مذهبی در مدرسه بودم با کتاب سلحشوران علوی حکیمی برخورد کردم که نیاز من را برآورده کرد و باید اذعان کنم که در دوران خود یک کار انقلابی به شمار می‌رفت و این خصوصیت در سایر کارهای وی نیز به چشم می‌خورد که همه ما را با مبارزه و انقلابی گری آشنا می‌کرد.

حسینی ادامه داد: توفیق حکیمی بدون شک در عنایت فراوان ائمه اطهار به وی نهفته شده است و این باید برای اهالی قلم الگو باشد. از طرف دیگر پیوند حکیمی با اهل بیت موجب شد که وی آثاری را خلق کند که بسیاری از جوانان دوره وی و پس از آن به نوعی ارشاد شوند؛ البته وقتی به تعبیر خود ایشان مبنای فکری داستان‌ها و آثار وی کتاب‌هایی مانند الغدیر باشد باید هم چنین انتظاری از آثارش داشته باشیم.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در ادامه با اشاره به متانت و وزانت آثار حکیمی افزود: استمرار او در عمل از مهم‌ترین ویژگی‌های کاری حکیمی است که در دوران قبل و بعد از انقلاب همچنان در وی باقی مانده است و این نوع از تمرکز به عقیده من نشانه‌ای است از توفیق الهی به حکیمی و متن‌هایش.وی در ادامه اذعان کرد: تکریم عالم در واقع تکریم پروردگار است و ما نیز وظیفه خودمان می‌دانیم که این کار را برای بزرگان فرهنگی خودمان انجام دهیم.

بهمن دری، رئیس هیات امنای بنیاد ادبیات داستانی و معاون فرهنگی وزیر ارشاد هم در این مراسم ضمن اشاره به این‌که در سال گذشته هفتاد نکوداشت برگزار شده است، در باره استاد حکیمی گفت: محمود حکیمی به گردن چند گروه حق دارند از جمله کتابخوان‌ها. بنده نیز کتاب خوانی خود را مدیون او هستم. این نویسنده سبب شد بنده در سالهای دورکتابهایی را مطالعه و مجذوب کتب دینی شوم.از استاد حکیمی تا کنون ۱۴۳ اثر منتشر و تا نمایشگاه کتاب هم ۷ اثر دیگر چاپ خواهد شد که مجموعاً‌۱۵۰ اثر از ایشان روانه بازار نشر شده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها