رییس پلیس فرودگاه‌های کشور اعلام کرد

کشف 30 گرم شیشه از مسافر، یعنی مجازات مرگ

رییس پلیس فرودگاه‌های کشور گفت: براساس قانون، حمل‌کنندگان موادمخدر از نوع شیشه، هروئین، کراک، کوکائین و مرفین از 30 گرم و بیشتر، در صورت دستگیری در فرودگاه‌های کشور به اعدام محکوم می‌شوند.
کد خبر: ۴۴۹۶۵۹

سردار نبی‌الله حیدری روز سه‌شنبه در جمع خبرنگاران افزود: با توجه به بازنگری قانون موادمخدر توسط مجمع تشخیص مصلحت نظام، چنانچه هر تبعه ایرانی به اتهام حمل و قاچاق موادمخدر با هر قصدی و به هر مقدار در فرودگاه‌ها دستگیر شود، برای بار اول گذرنامه‌اش ابطال و از یک تا پنج سال ممنوع‌الخروج می‌شود.

وی تصریح کرد: چنانچه این فرد برای بار دوم دستگیر شود و انواع موادمخدر و مشتقات آن از وی کشف شود، پنج تا 15 سال ممنوع‌الخروج شده و گذرنامه‌اش نیز باطل می‌شود.

به گفته رییس پلیس فرودگاه‌های کشور، در صورتی که از هر یک از اتباع ایرانی یا خارجی مقدار 30 گرم مخدر از نوع شیشه، هروئین، کراک، مرفین و کوکائین کشف شود، مجازاتش اعدام است.

حیدری خاطرنشان کرد: در تمامی پروازهای داخلی و خارجی اعم از زیارتی و سیاحتی حتی اگر یک گرم مواد مخدر از مسافران کشف شود، فرد مجرم شناخته شده و از ادامه سفر بازمی‌ماند. علاوه بر این گذرنامه وی باطل و به مراجع قضایی ارجاع داده می‌شود.

وی کشورهای حاشیه خلیج‌فارس، آلمان، تایلند و مالزی را کشورهای دارای پرواز آلوده خواند و گفت: در 9 ماهه امسال 365 کیلوگرم انواع موادمخدر در مبادی ورودی و خروجی فرودگاه‌های کشور کشف شده است که در همین ارتباط 3786 نفر از حمل‌کنندگان و قاچاقچیان مواد مخدر دستگیر شده‌اند.

مرگ 2 زائر ایرانی در زندان‌های عربستان

رییس پلیس فرودگاه‌های کشور با بیان این‌که این پلیس در دو سه سال اخیر طرح‌هایی را برای مبارزه با قاچاق موادمخدر به کشورهای عربی نظیر سوریه و عربستان ارائه کرده است، افزود: متاسفانه دو سال پیش دو  زائر که در ارتباط با حمل موادمخدر به کشورهای عربی دستگیر شده بودند، به علت بدی آب و هوا در زندان‌های عربستان جان خود را از دست دادند.

حیدری با اشاره به این‌که حمل هرگونه اشیا که با قانون صنعت هوانوردی جهانی مغایرت داشته باشد، ممنوع است، تصریح کرد: حمل چاقو، اشیای برنده، مایعات، اسپری اشک‌آور و وسایل دفاع شخصی از جمله این اشیاست که در صورت مشاهده پلیس با آن برخورد و از ادامه سفر مسافر جلوگیری خواهد شد.

وی افزود: در 9 ماهه امسال 7 قبضه کلت‌جنگی، 9 قبضه سلاح گازی و ساچمه‌زنی، 400 عدد فشنگ جنگی،
66 قبضه قمه، سرنیزه و شمشیر از مسافران کشف شده است که البته این افراد هیچ قصدی نداشتند و هدفشان از حمل بدون مجوز آنها، تنها به منظور دفاع شخصی بوده است.

دستگیری 106 سارق در فرودگاه‌های کشور

حیدری با تاکید بر این‌که حمل افشانه اشک‌آور در قانون جدید ممنوع است، خاطرنشان کرد: در همین ارتباط
367 افشانه از مسافران کشف و از ادامه سفر آنان جلوگیری شده است.

رییس پلیس فرودگاه‌های کشور با اعلام کاهش 16 درصدی سرقت در فرودگاه‌های کشور یادآور شد: در این ارتباط نیز 106 نفر دستگیر شده‌اند.

وی از کاهش 85 درصدی جعل گذرنامه، شناسنامه و ویزا خبر داد و گفت: 54 جاعل نیز در این مدت دستگیر شده‌اند.

حیدری به بحث قاچاق کالا، عتیقه‌جات و کتب خطی در فرودگاه‌های کشور اشاره و عنوان کرد: در 9 ماهه امسال چهار میلیارد و 798 میلیون تومان کالای قاچاق کشف و در همین ارتباط 696 نفر به اتهام قاچاق دستگیر شده‌اند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها