شکاردختران جوان در سایت همسریابی

مرد شیادی که به بهانه ازدواج، دختران جوان را در اینترنت اغفال می‌کرد، دستگیر شد.
کد خبر: ۴۴۳۳۷۶

به گزارش «جام‌جم»، سرهنگ محمدحسن شکریان، رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات تهران گفت: چندی پیش خانمی با مراجعه به پلیس با ارائه شکایتی عنوان کرد در یکی از سایت‌های اجتماعی همسریابی ثبت‌نام کردم و بعد از مدتی با فردی که خودش را ریچارد شیردل معرفی می‌کرد، آشنا شدم.

شکریان افزود: شاکی در ادامه به ماموران گفت که بعد از چند بار تماس تلفنی، با هم قرار ملاقات گذاشتیم که این فرد در اولین قرار ملاقاتمان از من یک میلیون تومان گرفت و متواری شد و دیگر نتوانستم او را پیدا کنم.

شکریان تصریح کرد: ماموران بعد از هماهنگی مقام قضایی با سرنخ‌هایی که از متهم در فضای اینترنت به دست آمد، او را شناسایی و در مخفیگاهش در خیابان صادقیه دستگیر کردند.

رئیس پلیس فتا خاطرنشان کرد: در تحقیق از متهم معلوم شد او افراد دیگری را نیز به همین شیوه اغفال کرده است که ماموران متهم را بعد از تکمیل پرونده به دادسرا و سپس زندان انتقال دادند. تحقیق در ارتباط با شناسایی دیگر شاکیان متهم ادامه دارد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها