به گزارش واحد مرکزی خبر ، در این مراسم از مجریان، کارشناسان مذهبی، کارگردانان و تهیه کنندگان برنامه های منتخب قدردانی شد.
از مجموع 170 برنامه پخش شده ویژه ماه مبارک رمضان از سیما، 28 برنامه برگزیده شد.
از شبکه اول سیما برنامه «شهر باران»، «این شب ها»، «ماه خدا»، «ویژه برنامه قدس» ؛از شبکه دوم «شب های روشن»،«میهمان ماه» و «ویژه برنامه قدس» و از شبکه سوم برنامه «استوا» و «ماه عسل» برگزیده شدند.
مستند «مردان خدا» از شبکه چهارم، «جشن رمضان» و «رنگین کمان» از شبکه پنج و «نسیم سحری»، «تلاوت ها و جمع خوانی های قرآن»، «طرح قرآنی 1445» و «ویژه برنامه نمایشگاه قرآن» از شبکه قرآن به عنوان برنامه های برگزیده معرفی شدند.
همچنین از شبکه آموزش «دریای جان» و «هفت و هفت دقیقه» و از شبکه های جام جم و مستند به ترتیب برنامه های «تسبیح»و «افطار سرخ» برگزیده شدند.
هفته گذشته نیز از برنامه های برگزیده سیما در ماه رمضان در بخش نمایش معرفی و از عوامل آن تجلیل شده بود.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم