نهاوندیان انتقاد کرد:

افزایش فاصله نرخ دلار آزاد و رسمی

عضو شورای پول و اعتبار با انتقاد از افزایش فاصله نرخ دلار در بازار آزاد و رسمی، گفت: این امر موجب ورود تقاضاهای کاذب و سفته بازان به بازار می‌شود و مدیریت ارز را مشکل تر می‌کند.
کد خبر: ۴۲۶۰۱۳

محمد نهاوندیان در گفتگو با مهر درباره سیاست های ارزی کشور گفت: در سال های گذشته یکی از توفیقات در سیاست های ارزی از بین رفتن فاصله بین نرخ های متعدد ارز در بازار بود اما در ماه های اخیر این فاصله را شاهد هستیم.

عضو شورای پول و اعتبار تصریح کرد: جهت گیری سیاست ارزی در عین حال که واقعیت های تولید و تورم را در کشور باید در نظر بگیرد، نباید اجازه دهد که شکاف بین نرخ رسمی و نرخ بازار افزایش پیدا کند.

وی در بیان دلایل این مطلب افزود: این امر موجب ورود تقاضاهای کاذب و سفته بازان به بازار می شود و مدیریت ارز را مشکل تر می کند.

رئیس اتاق بازرگانی و صنایع و معادن ایران در پاسخ به این سئوال که آیا کاهش نرخ سود بانکی توسط شورای پول و اعتبار باعث هجوم نقدینگی به بازارهایی مانند سکه شده است، عنوان کرد: البته درباره بازار سکه، اثر قیمت بازارهای جهانی را نباید از نظر دور کرد.

نهاوندیان افزود: در مجموع اگر فرصت رونق را برای بخش تولید کشور فراهم کنیم، قطعا نقدینگی موجود به آن سمت هدایت خواهد شد، اما روانی لازم برای این امر فراهم نشده، لذا شاهد حرکت برخی نقدینگی های سرگردان هستیم که هر از گاهی به گوشه ای می روند.

عضو شورای پول و اعتبار اظهارامیدواری کرد: با ایجاد رونق در بخش تولید، هدایت منابع به نحو مطلوب را داشته باشیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها