مالباختگان به پلیس آگاهی مراجعه کنند

دستگیری گردنبندقاپان توسط مردم

2 سارق جوان که با سرعت عمل شگفت‌انگیز اقدام به قاپیدن گردنبند می‌کردند در آخرین سرقت خود توسط شهروندان دستگیر شدند.
کد خبر: ۴۱۸۸۲۷

به گزارش فارس،‌ ساعت 13 روز 22 خرداد ماه جوان 22 ساله‌ای به نام امیر که در حال عبور از پیاده رو خیابان بود، مورد حمله یک جوان هم سن و سال خود قرار گرفت.

جوان مهاجم پس از قاپیدن زنجیر طلای امیر که از گردنش آویزان بود، پا به فرار گذاشت. امیر که در لحظه اولیه شوکه شده بود خیلی زود به خودش آمد و به طرف سارق جوان که در حال سوار شدن روی یک موتور آماده حرکت بود دوید و توانست او را از روی موتور به زیر بکشد.

متهم بلافاصله از روی زمین بلند شد و این بار به سمت موتور دوستش که از محل دور شده بود دوید. در این لحظه مردمی که در همان اطراف حضور داشتند به کمک امیر شتافتند و جوان سارق را گرفتند.

امیر ابتدا زنجیر پاره شده را از روی زمین برداشت و لحظاتی بعد متهم دستگیر شده به نام مجید 24 ساله تحویل مأموران گشت کلانتری 161 ابوذر شد.

با تشکیل پرونده مقدماتی در کلانتری، متهم به دستور آقایی، دادیار شعبه سوم دادسرای جنایی تهران تحویل کارآگاهان مبارزه با کیف‌قاپی پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ شد.

آغاز تحقیقات

با آغاز تحقیقات مشخص شد از چند ماه قبل دو جوان در ساعات قبل از ظهر به در منازل شهروندان در مناطق مرکزی، جنوب و جنوب غرب تهران مراجعه کرده و به بهانه پرسیدن آدرس و زدن زنگ منازل اقدام به قاپیدن گردنبند زنان می‌کردند، که این افراد تحت تعقیب کارآگاهان پایگاه هشتم بودند.

مالباختگان که همه آنها زن بودند و پس از سرقت اقدام به شکایت کرده بودند، در تشریح موضوع بیان می‌کردند قبل از ظهر با زنگ خانه و اصرار صدای پشت آیفون به حیاط و کنار در ورودی رفته و یک جوان را دیدند که قصد داشت آدرسی را در همان نزدیکی بپرسد. در حالی که گردنبند طلای زن شاکی روی گردنش نمایان بوده، در همان لحظات نخست مورد حمله این جوان قرار گرفته و جوان پس از قاپیدن گردنبند زن شاکی پا به فرار می‌گذاشت.

شاکیان این پرونده مدعی شدند جوان سارق به سمت یک دستگاه موتورسیکلت که روشن و آماده حرکت کمی آن طرف‌تر ایستاده بود دویده و با موتورسیکلت پا به فرار می‌گذاشته‌اند.

در این ارتباط و در طول چند ماه پس از اولین شکایت، ده‌ها پرونده مشابه در پایگاه هشتم تشکیل شد. کارآگاهان با انجام تحقیقات پلیسی از مالباختگان در چند پرونده اولیه و با چهره‌نگاری از مالباختگان، دریافتند سارق این پرونده‌ها 2 جوان موتورسوار با میانگین سنی 22 سال هستند.

دستگیری یکی از متهمان

با دستگیری مجید و مطابقت چهره وی با تصاویر چهره‌نگاری شده مشخص شد این جوان همان فرد تحت تعقیب است. این مطلب با دعوت تعدادی از مالباختگان به پایگاه هشتم پلیس آگاهی مورد تأیید زنان شاکی پرونده‌ها قرار گرفت.

متهم با توجه به پروندهای موجود و شناسایی‌اش توسط مالباختگان، اعتراف کرد: من به همراه همدستم به نام امین مدتی بود که برای خوشگذرانی و به دست آوردن پول زیاد تصمیم گرفتیم تا با شیوه فوق گردنبند قاپی کنیم.ساعات سرقت ما معمولاً ‌از ساعت 10 صبح تا 3 بعد از ظهر بود که می‌دانستیم مرد خانه سر کار است و اغلب زنان را با اصرار و پافشاری که این آدرس برایمان خیلی مهم است به در ورودی می‌کشاندیم.

با اعترافات مجید مشخصات همدستش به نام امین نیز به دست آمد.

بازداشت دومین سارق

کارآگاهان پایگاه هشتم پس از چند روز تلاش بی‌وقفه متوجه شدند متهم متواری بعد از دستگیری همدستش به مخفیگاه خود مراجعه نکرده و زندگی کاملاً ‌مخفیانه‌ای را در پیش گرفته است.

در تاریخ 21 تیر امین نیز توسط کارآگاهان مبارزه با کیف‌قاپی پایگاه هشتم و در یک عملیات غافلگیرانه در رباط‌کریم دستگیر و به پایگاه منتقل شد.

امین هم با تأیید اعترافات همدستش، علت سرقت‌ها را به دست آوردن پول زیاد برای خوشگذرانی اعلام کرد.

سرهنگ کارآگاه حسین خان بابایی، رئیس پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ، گفت: این 2 نفر با این کارشان و فقط به خاطر خوشگذرانی و بی‌بند و باری تصمیم گرفتند به شیوه‌ای که اعلام شد از شهروندان سرقت کنند. در حالی که در اغلب موارد این اقدام آنان موجب رعب و وحشت مالباختگان که غالباً زنان خانه‌دار است، شده است. حتی برخی از این افراد تا چندین روز پس از سرقت، در مراجعه به این پایگاه وضعیت روحی مناسبی نداشتند.

با توجه به این که متهمان برای گردنبند‌قاپی از زنان خانه‌دار، به در منازل می‌رفتند و مالباختگان چهره متهم اصلی کاملاً رؤیت کرده‌اند، قاضی پرونده با درخواست انتشار بدون پوشش تصاویر متهان در جراید موافقت کرده‌اند لذا از تمامی مالباختگان که توسط این افراد از آنان گردنبند قاپی و یا احیاناً ‌کیف‌قاپی شده است دعوت می‌شود تا جهت پیگیری پرونده خود به پایگاه هشتم پلیس آگاهی تهران بزرگ واقع در میدان حر ضلع جنوبی خیابان 12 فروردین مراجعه کنند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها