سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
دانستن این نکته از اهمیت زیادی برخوردار است که اساسا چاقیهای شکمی چگونه ایجاد میشوند؟ پاسخ این سوال دقیقا به عادات زندگی ما ایرانیها برمیگردد. متخصصان تغذیه بر این عقیدهاند که بدون شک مصرف غذاهای چرب و کم حجم و با کالری بالا از مهمترین علل بروز چاقیهای شکمی است که اگر اینگونه چاقیها در بدن شکل بگیرد به دلیل اینکه ماهیت سلولیت را به خود میگیرند طبیعتا آب کردن این نوع چربیها بازگشت به تناسب اندام گذشته، امری بسیار دشوار و در برخی اوقات دست نیافتنی است.
چه باید کرد؟
ـ مصرف غذاهای پرکالری از هر نوع اعم از تنقلات یا غذاهای اصلی باید به طور کامل از رژیم غذایی حذف گردد. حتی به طور تفننی نیز نباید از این نوع غذاها استفاده شود. کلیه تنقلات و فستفودها از هرنوع چه ساندویچ و چه پیتزاهای مختلف از این دسته هستند.
ـ برخی غذاهای ما ایرانیها هم آنقدر پرکالری هستند که باید تا زمانی که به تناسب اندام دلخواهتان برسید به طور کامل حذف شوند یا نهایتا در ماه یک یا 2 بار میل شوند. در این بین خورشتها اعم از خورشت قورمه سبزی و برخی کبابها همچون کباب کوبیده و آبگوشت (دیزی) ازجمله این موارد به شمار میروند.
ـ پاستاها کالری بسیار بالایی دارند و به دلیل اینکه معمولا اکثر ذائقهها آن را میپسندند معمولا در هر وعده حجم بالایی از آن میل میشود. به همین دلیل لازم است پاستاها در سبد غذایی شما جایی کوچک و مختصر را به خود اختصاص دهد.
مصرف سبزیها و فیبر را در اولویت قرار دهید. در این بین فیبرهای سبز همچون مارچوبه، کلم بروکلی، گل کلم، کرفس، اسفناج، کدو سبز و بادمجان ازجمله بهترین نمونهها به شمار میرود.
ـ میوههایی همچون گریپ فروت، زغال اخته، لیموترش، انبه و مرکبات خاصیت چربیسوزی فراوانی دارند و میتوانند در کاهش حجم کلی چربی بدن نقشی بس ویژه ایفا کنند.
دکتر احسان شریفی
سید رضا صدرالحسینی در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح کرد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در گفتگو با جام جم آنلاین مطرح شد
در یادداشتی اختصاصی برای جام جم آنلاین مطرح شد
علی اصغر هادیزاده، رئیس انجمن دوومیدانی فدراسیون جانبازان و توانیابان در گفتوگو با «جامجم» مطرح کرد