نوروز امسال زیر بلیت‌کدام فیلم است ؟

ماجرای انتخاب فیلم‌های اکران نوروزی نیز هر ساله باعث بروز اختلاف‌نظرها و موضعگیری‌های بسیاری می‌شود. از آنجا که اکران نوروزی پررونق‌ترین فصل اکران طی این سال‌ها بوده و مردم در این ایام گرایش بیشتری به سینماها دارند، بنابراین وجود رقابت در میان تهیه‌کنندگان و پخش‌کنندگان برای این که در فصل اکران جایی داشته باشند، طبیعی است.
کد خبر: ۳۸۹۷۳۳

 اما آن چیزی که ماجرا را از حالت طبیعی خودش خارج می‌کند، این است که با وجود این که بسیاری از فیلم‌ها داوطلب نمایش در اکران نوروز هستند، پس بر اساس کدام معیارها فیلم‌هایی خاص انتخاب می‌شوند؟ البته گفته می‌شود رضایت سینماداران در این جریان نقشی تعیین‌کننده‌تر از دیگران دارد. یعنی تا وقتی سینماداران و مدیران سینماهای سرگروه اکران درباره نمایش فیلمی توافق نداشته باشند، آن فیلم حتی با داشتن پروانه نمایش نیز نمی‌تواند روی پرده برود. بدیهی است که معیار سینماداران پرفروش شدن فیلم‌هاست؛ یعنی اگر تشخیص بدهند فیلمی در نمایش عمومی‌اش قابلیت جذب تماشاگران زیاد را دارد، از نمایش آن استقبال می‌کنند و در غیر این صورت، نه.

امسال طبیعی است که سینماداران در درجه اول، بی‌صبرانه در انتظار «اخراجی‌ها 3» هستند. دو قسمت قبلی این فیلم ساخته مسعود ده‌نمکی، آنقدر فروش رویایی برای سینماداران داشته که برای نمایش این فیلم روزشماری کنند. اهمیت اخراجی‌ها 3 در این است که بر خلاف قسمت‌های اول و دومش، در جشنواره فجر فقط چند نمایش معدود داشت و کمتر کسی آن را دیده است. این ویژگی نیز می‌تواند عطش دوستداران ده‌نمکی و فیلم‌هایش را بیشتر کند.

از سوی دیگر گفته می‌شود پس از استقبالی که در جشنواره فجر از تازه‌ترین فیلم اصغر فرهادی شده، به احتمال فراوان «جدایی نادر از سیمین» نیز یکی از گزینه‌های جدی اکران نوروزی است. 2 سال پیش و پس از جنجال‌هایی که بر سر نمایش «درباره الی» در جشنواره پیش آمد، این فیلم در روزهای پس از انتخابات روی پرده رفت و بیش از یک میلیارد تومان در تهران فروخت.

«ورود آقایان ممنوع» نیز فیلم موفق دیگری است که از نظر تجاری می‌تواند موفقیت ساخته قبلی رامبد جوان «پسر آدم دختر حوا» را تداوم بخشد. در میان کمدی‌هایی که در جشنواره فجر حضور داشتند، فیلم رامبد جوان از نظر قابلیت جذب تماشاگران عام، بهتر از دیگران بود و به نظر نمی‌رسد کمدی بهتری از این فیلم برای نمایش در نوروز مناسب باشد و به گفته برخی مطلعین، ورود آقایان ممنوع اصلی‌ترین گزینه اکران نوروز است.

«شیش و بش» نام فیلمی به کارگردانی بهمن گودرزی با بازی محمدرضا گلزار است. گلزار که خود فیلمنامه شیش و بش را نوشته، امید زیادی به موفقیت تجاری آن دارد. دیگر فیلم گلزار که گفته می‌شود امکان نمایش آن نیز در نوروز سال آینده وجود دارد «شش نفر زیر باران» است. این فیلم که به دلیل نمایش دیروقتش در سالن سینما مطبوعات بخوبی دیده نشد، سومین ساخته علی عطشانی پس از «پوست موز» و «دموکراسی تو روز روشن» است. علاوه بر گلزار، نیکی کریمی، آناهیتا نعمتی، امیرحسین آرمان، آتیلا پسیانی، مهران رجبی، رضا رشیدپور و فرزاد حسنی نیز در آن بازی می‌کنند.

امان جلیلیان

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها