به گزارش جام جم آنلاین به نقل از روابط عمومی شبکه سه ، دکتر دارابی فاخر بودن، پرهیز از هجو و تمسخر و محتوا محوری را سه ویژگی لازم برای ساخت تولیدات طنز درسیما دانست و گفت : شبکه سه سیما باید پیشتاز درساخت این گونه برنامه ها باشد.
معاون رئیس سازمان صدا و سیما درامورسیما دراین بازدید ازمدیران و برنامه سازان شبکه سه سیما خواست همزمان با تولید یک سریال نمایشی معناگرا ، ساخت یک سریال طنز را نیز آغاز کنند تا این شبکه با دو سریال ویژه به استقبال رمضان سال آینده برود .
دکتردارابی دراین نشست صمیمانه که بیش از پنج ساعت به طول کشید ، با تاکید برایجاد تغییرات اساسی در روند برنامه سازی ها گفت : تلویزیون با تولید برنامه های نمایشی و جذاب ، باید زمینه برای رضایت بیشترمخاطبان را فراهم آورد .
معاون سیما همچنین تدوین نقشه راه جوانان با همکاری شورای راهبردی این شبکه را برای تولید برنامه های مختص جوانان خواستارشد و گفت : برنامه "سیمای دانشگاه" برای بررسی مسائل دانشجویان و برنامه ای دیگربرای پاسخگویی به شبهات فرهنگی ، اجتماعی و سیاسی جوانان با ساختاری جذاب باید ازابتدای سال 90 روی آنتن برود.
دکتردارابی درادامه این جلسه با تاکید برادامه ساخت مستندهای اجتماعی بازدارنده و هشدار دهنده مانند برنامه "شوک" گفت : تولید چنین مستندهایی می تواند درباره ابعاد جنگ نرم دشمنان درعرصه اجتماعی و فرهنگی ، به خانواده ها و جوانان آگاهی بخشی کند.
معاون رئیس سازمان صدا وسیما درامورسیما همچنین با اشاره به تاسیس شبکه تلویزیونی ورزش درآینده نزدیک ، تدوین نقشه جامع اعتلای ورزش کشوردرسیما را خواستارشد و گفت : درکنارپخش مسابقات ورزشی پرطرفدارمثل فوتبال ، باید سایر رشته های ورزشی نیزبا توجه به مخاطبان و ظرفیت هایشان ازسهم مناسبی دربرنامه های ورزشی سیما برخوردار باشند .
دکتردارابی همچنین افزود: با خرید و نصب تجهیزات فنی جدید نظیر« اسپایدرکم» و تصویربرداری هوایی در ورزشگاه آزادی ، به زودی نحوه پخش مسابقات فوتبال لیگ برترجذاب ترمی شود .
دکتر دارابی درادامه این نشست گفت : در زمینه برنامه های ورزشی باید فضای مناسب برای تربیت و معرفی گزارشگران و مجریان جوان فراهم شود.
معاون رئیس سازمان صدا وسیما، دراین نشست همچنین علی اصغرپورمحمدی ، مدیرشبکه سه را با حفظ سمت به عنوان رئیس شورای فرهنگی ، اجتماعی سیما معرفی کرد و گفت: این شورا هدایت و راهبری گروه های فرهنگی و اجتماعی شبکه های مختلف سیما را عهده داراست .
دراین جلسه مهندس سعید مقیسه نیزبه عنوان قائم مقام جدید شبکه سه سیما معارفه و از خدمات هاشم رضایت دراین زمینه قدردانی شد.
علی اصغرپورمحمدی ، مدیرشبکه سه نیز دراین نشست با ارائه گزارشی ازبرنامه های این شبکه گفت : با وجود این که شبکه سه به عنوان شبکه جوان و شبکه ورزش معرفی شده است ، اما شبکه سه بنیان گذارسریال های طولانی مدت و پرتعداد بوده و رضایت مندی مردم را دراین زمینه فراهم کرده است.
پورمحمدی ، ساده زیستی و توجه به مفاهیم ارزشی و مدیریت صحیح هزینه ها را از اصول لاینفک برنامه سازی درشبکه سه دانست.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم