تله فیلم قلب دوم جلوی دوربین می‌رود

بهنام بهزادی فیلم تلویزیونی "قلب دوم" را با بازی علی نصیریان، پریوش نظریه،مهران احمدی و مهدی فقیه پایان دی ماه جلوی دوربین خواهد برد.
کد خبر: ۳۷۸۶۵۱

به‌ گزارش جام جم آنلاین به نقل ازسایت خبری سیمافیلم،این در حالی است که پیش تولید پروژه تلویزیونی"قلب دوم"از هفته گذشته به شکلی رسمی آغاز شده  و علاوه بر بازیگران یاد شده،حضور تعدادی از عوامل در این فیلم تاکنون قطعی شده است که عبارتند از:مدیرتصویربرداری:مهدی جعفری، طراح صحنه ولباس:کامیاب امین‌عشایری،طراح چهره پردازی:سعید ملکان، دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: مینا زیوری، مدیرتولید:حسین اکبری و منشی صحنه:سیمین آزادی.

بهنام بهزادی که پروژه تلویزیونی"قلب دوم" را به عنوان کارگردان و براساس فیلمنامه ای از علیرضا محمودی جلوی دوربین می برد،گفت : بیشتر لوکیشن های این کار در تهران است؛اما به احتمال فراوان در شهرستان یا مناطق اطراف آن نیز تصویربرداری خواهیم داشت.هنوز لوکیشن های این فیلم را قطعی نکرده ایم.

اما به گفته ابراهیم زاهدی فر،تهیه کننده کار، حدود 20 درصد فیلم در شمال و جاده‌های شمالی و بقیه صحنه‌ها در تهران تصویربرداری می‌شود. طبق برنامه‌ریزی انجام شده در سه لوکیشن اصلی و چند لوکیشن فرعی تصویربرداری کارحدود 24 جلسه زمان خواهد برد. باغ ویلا، مجتمع مسکونی، کتاب فروشی و نشر از لوکیشن‌های اصلی "قلب دوم" به شمار می‌آیند.

بهزادی درباره آغاز تصویربرداری این فیلم تلویزیونی می گوید:طبق برنامه ریزی های ما پایان دی ماه تصویربرداری کار  آغاز خواهد شد.ضمن آنکه تا چند روز آینده (روزهای میانی هفته جاری) با انتخاب بازیگران باقیمانده،فهرست نهایی آن را اعلام می کنیم.

"قلب دوم" که بعد از"یک نفر دیگر" دومین تله فیلم از مجموعه "آن سوها" به شمار می آید،داستان جوانی به نام منصور را روایت می کند.او رمان نویسی است که داستانی تلخ با تم انتقام را می نویسد و برای ادامه نگارش رمان،با خود خلوت می کند تا اینکه قهرمان رمان به سراغ خود منصور می آید و ...

بهنام بهزادی پس از "تنها دوبار زندگی می کنیم" فیلم سینمایی دیگری نساخته و به جز ساخت "یک نفر دیگر" در گروه تله فیلم های اپیزودیک مرکز سیمافیلم، فیلم تلویزیونی"بغض شیشه ای" را هم برای این مرکز کارگردانی کرده است.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها