حاشیه‌نشینی بزرگترین معضل کرمان

فرماندار کرمان با اشاره به پدیده حاشیه نشینی در اطراف شهر کرمان گفت: این پدیده هم اکنون بزرگترین مشکل این شهر است.
کد خبر: ۳۷۷۰۸۴

به گزارش مهر، بهنام سعیدی عصر دوشنبه در مراسمی با حضور استاندار کرمان، به عنوان فرماندار جدید کرمان معارفه شد.

سعیدی در این مراسم گفت: کرمان پهناورترین استان در ایران و دارای پتانسیل های فراوانی است که معادن غنی، جاذبه گردشگری و ظرفیت بالای نیروی انسانی از جمله این موارد است.

وی ضمن تاکید بر تلاش همگان در جهت عمران و آبادانی کرمان گفت: هر اقدامی که در راستای موفقیت شهرستان و استان برداشته شود نتیجه همکاری همه مسئولین است.

فرماندار جدید کرمان همچنین حاشیه نشینی را یک تهدید و معضل بزرگ برای کرمان دانست و افزود:  بخشی از مشکلات فرهنگی و تکدی گری ناشی از حاشیه نشینی است که باید با آن مقابله کرد.

سعیدی ضمن تأکید بر مبارزه با زمین خواری گفت: دولت، دولت مهرورزی است که در کنار مهرورزی، اقتدار، شجاعت و اجرای قانون و تمام مسایل را به جد دنبال خواهیم کرد که در این رابطه باید گفت، تعارف کردن در مصالح مردم وجود ندارد.

وی خط قرمز را  محور ولایت و اصولگرایی دانست و تصریح کرد: مسیر ما مسیر ولایت، حفظ ارزشها، انزجار از فتنه و فتنه گری و پرچمداری حماسه نهم دی است که هر کس در این مسیر باشد همکار ما خواهد بود.

سعیدی یکی از محورهای کاری خود را مشورت دانست و افزود: در تصمیم گیری ها مشورت خواهیم کرد و آنچه در نهایت انجام خواهد شد بنا به مصلحت نظام و مردم خواهد بود.

فرماندار کرمان خاطرنشان کرد: نظم اداری، حرکت و پویایی، ارایه گزارش مدیران، تکریم ارباب رجوع، در برنامه کاری ما قرار خواهد گرفت.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها