حضور 2 میلیون عزادار حسینی در کربلا

دو میلیون عزادار از نقاط مختلف جهان با حضور در شهرهای مقدس کربلا و نجف در مراسم گرامیداشت عاشورای حسینی(ع) شرکت کردند.
کد خبر: ۳۷۳۴۲۹

 به گزارش فارس، محمد الموسوی رئیس شورای استانداری کربلا در این باره اعلام کرد که امسال کربلا پذیرای دو میلیون زائر از نقاط مختلف جهان برای احیا و بزرگداشت مراسم عاشورای حسینی بود.

وی افزود: تجمع زائران حسینی در نجف اشرف به اندازه‌ای بود که در نزدیکی مرقد مطهر حضرت علی (ع) تجمع زائران موجب فرو ریختن یکی از سرداب‌ها شد که بر اثر آن 11 زائر زخمی شدند.

در زمینه فراهم ساختن امنیت مورد نیاز جهت برگزاری مراسم امسال دستگاه‌ها امنیتی عراق موفق شدند، حمایت‌های امنیتی خوبی برای زائران فراهم سازند و این موضوع ثابت کرد، دستگاه‌های امنیتی عراق بدون حمایت‌ نیروهای آمریکایی می‌توانند، به راحتی امنیت عراق را تامین کنند.

این گزارش تاکید می‌کند: در این رابطه دستگاه‌های امنیتی عراق اعلام کردند که موفق شده‌اند، طرح سازمان القاعده مبنی بر هدف قرار دادن زائران حسینی را که اوج آن می‌بایست در روز عاشورا به اجرا گذاشته می‌شد، خنثی سازند و در این زمینه 80 مظنون را بازداشت و مقادیر بسیار زیادی اسلحه و مواد منفجره را کشف و ضبط کنند.

سرتیپ عثمان الغانمی فرمانده عملیات فرات مرکزی با حضور در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: نیروهای ارتش عراق بر اساس اطلاعات رسیده موفق شدند 80 مظنون را با یورش به 14 گروه تروریستی در شمال استان بابل و کربلا دستگیر کنند.

الغانمی تاکید کرد: این گروه‌های تروریستی وابسته به سازمانی معروف به جوانان بهشت هستند که تابع سازمان القاعده است و هدف آنها ترور زائران بود.

در حال حاضر در استان کربلا تدابیر بسیار شدید امنیتی اتخاذ شده، بگونه‌ای شش کمربند امنیتی این شهر را در برگرفته و از ورود خودروها به بخش قدیمی شهر جلوگیری می‌شود.

سرگرد علاء عباس مسوول روابط عمومی پلیس کربلا گفت: این اقدامات بخشی از طرح تامین امنیت زائران است و با توجه به شرایط و تعداد زائران از میزان نیروهای امنیتی کاسته یا بر تعداد آنها افزوده می‌شود.

وی تاکید کرد: به جز خودروهای امنیتی و خدماتی و خودروهای اورژانس و امداد و شهرداری کربلا هیچ خودرویی اجازه ورود به بخش قدیمی شهر کربلا را ندارد.

برای تامین امنیت زائران حسینی در عاشورای امسال 25 هزار نفر از نیروی ارتش و نیروی پلیس عراق به خدمت گرفته شده‌اند که در کمربندهای شش گانه امنیتی پیرامون شهر کربلا مستقر شده‌اند و 600 نیروی امنیتی زن نیز در مراکز بازررسی مخصوص زنان به خدمت گرفته شده‌اند.

در همین راستا جواد البولانی وزیر داخلی عراق نیز اعلام کرد: سه زن تروریست که طی روزهای اخیر قصد انجام فعالیت‌های تروریستی در عراق داشتند، در استان دیالی و بغداد دستگیر شدند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها