یارانه کم‌درآمدها از سال آینده بیشتر می‌شود

سخنگوی کارگروه طرح تحولات اقتصادی گفت: مصوبه کارگروه این است که در آینده بتوان به افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایتی و ساکن مناطق محروم، درصد بیشتری یارانه پرداخت کرد که این موضوع به سال بعد موکول شده است. به گزارش فارس،‌ محمدرضا فرزین در حاشیه مراسم اختتامیه نمایشگاه راه و ترابری، در جمع خبرنگاران، راجع به میزان پرداخت مبالغ یارانه‌ها به خانوارهای شهری و روستایی در آینده، اظهار کرد: در مرحله اول مبلغ 40 هزار و 400 تومان به ازای هر نفر پرداخت شده است.
کد خبر: ۳۷۲۱۳۸

فرزین افزود: با تکمیل مطالعات، مصوبه کارگروه این است که در آینده بتوان به افراد تحت پوشش سازمان‌های حمایتی و ساکن مناطق محروم، درصد بیشتری یارانه پرداخت کرد که این موضوع به سال بعد موکول شده است؛ زمانی که مطالعات نهایی در مرحله بعدی پرداخت این کار انجام می‌گیرد. وی با بیان این‌که در سری قبلی پرداخت یارانه‌ها، حداکثر به 6 نفر از اعضای خانواده یارانه پرداخت شده بود، افزود: مجددا دستور داده شد به تعداد تمامی افراد خانواده،‌ یارانه‌ها پرداخت شود و هم‌اکنون تمام خانواده‌ها به هر تعداد نفر که بوده‌اند، یارانه دریافت کرده‌اند.

فرزین در خصوص واریز یارانه‌ها به حساب خانوارهای جدیدی که بتازگی ثبت‌نام کرده‌اند، اظهار کرد: مرکز آمار، ثبت‌نام خانوارها را 2 بار در سال انجام می‌دهد اما پایگاه مرکز آمار در طول سال باز است؛ اطلاعاتی که مرکز آمار می‌گیرد، سالانه 2 بار به وزارت رفاه ارائه می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها