کرایسلر دوباره محبوب می‌شود

چنانچه به دنبال نقطه روشنی در تاریخچه و دهه‌های اخیر کرایسلر باشیم می‌توان آن را در موفقیت خودروی سدان کرایسلر 300 یافت.از لحظه‌ای که این ماشین در سال 2004 برای فروش عرضه شد ثابت کرد که محبوبیت گسترده‌ای در میان افراد علاقه‌مند، هنرمندان، بازرگانان و خانواده‌ها دارد.
کد خبر: ۳۵۱۳۵۵

اکنون زمان آن رسیده که کرایسلر 2011 موفقیت قبلی خود را تکرار کند و ما قادر خواهیم بود این نمونه را طی تحقیقات و توسعه برای نیرو بخشیدن به مدل قبلی و از دور خارج شده این ماشین ببینیم.

آنچه از کرایسلر 300 در ذهن‌ها باقی‌مانده را اکنون می‌توان در کرایسلر 2011 مشاهده کرد. کمر پهن ماشین تغییرات زیادی نداشته، پنجره‌ جلوی ماشین نسبت به مدل قبلی شیب بیشتری رو به عقب دارد. خطوط روی کاپوت ماشین روی بدنه کشیده شده و از نوک تا انتها ادامه می‌یابد.پنجره کوچک تعبیه شده در شیشه عقب در مدل 2011 جدید می‌باشد. در گذشته شرکت کرایسلر عنوان کرده بود هدف شرکت از طراحی مجدد تفاوت‌های آشکار و قابل رویت نمونه‌ جدید است.در نمونه جدید ستون‌ها نازک‌تر شده و به میزان شیشه‌ها افزوده شده است. سپر عقب تغییراتی داشته و تناسب بیشتری با خروجی اگزوز پیدا کرده است.

و در نهایت از زاویه‌ای خاص نقش و سهم اجزای نوری مشاهده می‌شود. چراغ‌های جلو شامل لامپ‌های مخفی مجتمع است در چراغ‌های عقب نیز در بعضی مدل‌ها از LEDهای مخصوص استفاده شده است.

شاید بیشترین رشد در نمای داخلی ماشین باشد. چراکه در مدل‌های فعلی کرایسلر 300 به راستی نمای داخلی ضعیفی را مشاهده می‌کنیم. این ضعف در آخرین محصولات شرکت کرایسلر همچون جیپ جدید Grand Cherok و دوج Ram با مهارت و زرنگی برطرف شده است. در کنسول وسطی ماشین یک صفحه نمایشگر لمسی 7 اینچی تعبیه شده است. موتور 3600 سی‌سی با 290 اسب بخار از دیگر مشخصات مدل جدید است. همچنین جعبه دنده اتوماتیک و موتور توربورشارژ از دیگر مزایای آن است. انتظار می‌رود که اطلاعات موثق دیگری در رابطه با کرایسلر 2011 به زودی عرضه شود اگرچه هنوز برای دیدن و پرده‌برداری از این مدل بسیار زود به نظر می‌رسد.

منبع: Car and Driver

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها