به گزارش باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی رادیو فرهنگ،ویژه برنامه سوره باران، کاری از گروه فرهنگ و اندیشه است که از شب 19 رمضان تا پایان شب های قدر هرشب از ساعت 23 تا 24 پخش می شود.
این برنامه که با حضور کارشناس برنامه ، حجت الاسلام مستوفی ، کارشناس حوزه و دانشگاه اجرا می شود، در بخش های مختلفی فضیلت شب های قدر ، عبادت و راز و نیاز در شب های قدر ، ضربت خوردن حضرت علی(ع)و فضایل اخلاقی و معنوی امیر المومنین (ع) را تحلیل و بررسی می کند.
سحرخیزی اهل ایمان و واکاوی فلسفه شب های قدر – شب نزول قرآن- در ماه مبارک رمضان از دیگر بخشهای این برنامه در شب شهادت حضرت علی (ع) است.
سوره باران در آخرین برنامه خود در شب شام غریبان مولی الموحدین ،با موضوع واکاوی تاریخی توطئه قتل امام علی (ع) به روی آنتن می رود.
جعفر حسینی:سردبیر و تهیه کننده و صدیقه رامهرمزی گوینده این برنامه اند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: