حق با شماست

اشتباه در صدور قبوض جریمه رانندگی

ملک ساعد از یزد: از سازمان اوقاف و امورخیریه یزد به خاطر بهسازی محوطه پارکینگ امامزاده سیدجعفر(ع) تشکر می‌کنم.
کد خبر: ۳۴۶۶۰۱

رحمانی از تاکستان: وزارت ارشاد به فکر ساختن یک سالن سینما در تاکستان باشد.

الیاسی از سنندج: از مسوولان شهری تقاضا دارم نسبت به جمع‌آوری دستفروشان تنقلات در اطراف مدرسه‌ای در منطقه 2 سنندج اهتمام ورزند تا هنگام بازگشایی مدارس مانع رفت و آمد معلمان و دانش‌آموزان نشوند.

یک شهروند از مسجدسلیمان: از آنجا که تعویض دفترچه خدمات درمانی به روز شده است، اما الان من چند روز است که برای تعویض دفترچه اقدام کرده‌ام، ولی هنوز خبری نشده‌ است.

یک شهروند: از آموزشیاران نهضت سوادآموزی هستم که وضعیت استخدامی شخصی ندارم. لطفا مسوولان آموزش و پرورش پاسخگو باشند.

یک شهروند از سمنان: ترافیک سنگین خیابان طالقانی سمنان باعث سردرگمی و آزار و اذیت اهالی شده است. مسوولان راهنمایی و رانندگی با یکطرفه کردن این خیابان باعث آسودگی‌خاطر اهالی شوند.

حیدری از شوش دانیال: چرا آموزش و پرورش نیروهای جدید استخدام می‌کند، در صورتی که نیروهای حق‌التدریس با سابقه 5 سال به بالا بلاتکلیفند؟

میرفتحی از تهران: چرا اختصاص کمک به مترو بار مالی برای دولت دارد، در صورتی که جمعیت زیادی از مردم تهران از مترو استفاده می‌کنند؟

رازانی از خرم‌آباد: بعد از گرفتن خلافی از مرکز پلیس+10 با کمال تعجب دیدم که ساعت 30‌/‌10 در خرم‌آباد و در ساعت 33‌/‌11 همان روز در بهشهر جریمه شده‌ام. از مسولان راهنمایی و رانندگی سوال دارم که آیا این فاصله 700 کیلومتری را چطور می‌شود یک ساعته طی کرد که جریمه شد؟

یک شهروند از رفسنجان: مسوولان لطفا به وضعیت خوابگاه‌های نخبگانی که برای سربلندی کشور زحمت می‌کشند رسیدگی کنند.

حسنی از اردبیل: مسوولان آموزش و پرورش نسبت به استخدام نیروهای نهضت‌ سوادآموزی اهتمام ورزند.

یک شهروند از تالش: دبیر شرکتی هستم که پس از یک‌سال کار عذر مرا خواسته‌اند. مسوولان آموزش و پرورش رسیدگی کنند.

ناظمی از پاکدشت: جاده تلو در شمال‌شرق تهران وضعیت نا‌بسامانی دارد. مسوولان رسیدگی کنند.

عظیمی از تهران: در اتوبان شهید بابایی کامیون‌های حمل‌کننده نخاله‌های ساختمانی روی این نخاله‌ها را با برزنت نمی‌پوشانند و باعث آسیب رسیدن به خودروهای اطراف در اثر سقوط این نخاله‌ها می‌شوند. مسوولان راهنمایی و رانندگی جهت رفع این مشکل اقدام کنند.

یک شهروند از قم: مسوولان در مورد وام‌های پرداختی توسط بانک‌ها و موسسات مالی راهکاری بیندیشند.

جوابیه: در پی درج پیام 2 خرداد 89 در ستون «حق با شماست» با عنوان مبارزه با قاچاقچیان شهرک ناز فردیس، روابط عمومی ناجا با ارسال دورنگاری اعلام کرد: فرماندهی انتظامی استان تهران اعلام کرده چند دستگاه گشت به صورت خودرویی و موتوری و عوامل یگان امداد به طور مستمر در ناحیه مورد نظر بخصوص در شهرک ناز اقدام به گشتزنی می‌کنند، چنانچه نشانی دقیقی در دست است، اعلام شود تا اقدامات مربوطه صورت بگیرد.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها