لاریجانی :

نخبگان وارد رسانه‌ها شده‌اند

رئیس مجلس شورای اسلامی روز خبرنگار را به خبرنگاران و روزنامه نگاران تبریک گفت و با بیان اینکه نخبگان وارد بدنه رسانه‌ها شده‌اند ابراز امیدواری کرد که رسانه ها به مسائل اصلی کشور بپردازند.
کد خبر: ۳۴۴۶۵۲

علی لاریجانی در گفتگو با  مهر، با اشاره به فرا رسیدن 17مرداد ماه، روز خبرنگار این روز را به خبرنگاران کشور تبریک گفت و اظهار داشت: امیدواریم خبرنگاران و دوستان عزیز ما در رسانه ها به موضوعات و مسائل اصلی کشور بپردازند نه اینکه بر مسائلی که دیگران برایشان به وجود می آورند تمرکز کرده و به عنوان سوژه های داغ دور آن فعالیت کنند.

رئیس قوه مقننه کشور تاکید کرد: خبرنگاران باید یک مقدار مسائل مهم و کلان کشور را بیشتر برجسته کنند.
 
لاریجانی افزود: من فکر می کنم بدنه رسانه های ما از نخبگان خوبی برخوردار است و در طول این سالها هم  ورزیدگی ذهنی داشته است.
 
رئیس مجلس شورای اسلامی ادامه داد: در سالیان اخیر استعداد های خوبی وارد عرصه و وادی خبرنگاری و رسانه ای شده اند.
 
لاریجانی افزود: خبرنگاران باید تعاملی با بخشها داشته باشند تا بتوانند روی مسائل مهم حساس باشند و افکار عمومی و اراده ها را به سمت مسائل اصلی کشور بکشانند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها