امیر چیت‌ فروش خبر داد:

سامانه‌های جدیدراداری نصب شد

معاون فرمانده نیروی هوایی ارتش از نصب سامانه‌های جدید الکترونیکی و راداری برای اجرای هر چه بهتر عملیات شبانه جنگنده‌ های ایرانی خبر داد.
کد خبر: ۳۴۳۴۵۶

امیر حسین چیت ‌فروش سخنگوی مسابقات گانری مدافعان حریم ولایت در گفت و گو با فارس، با بیان اینکه این مسابقات در چهار مرحله برگزار می‌شود، اظهار داشت: مرحله دوم این مسابقات در حال برگزاری است.

وی با بیان اینکه ویژگی خاص و متمایز این مسابقات از دیگر مسابقات نیروی هوایی، پرواز و بمباران شبانه است، افزود: دفاتر مطالعاتی و تحقیقاتی برای برگزاری رزمایش‌ها، تکنیک‌ها و تاکتیک‌های مختلف و تهدیدهای پیرامون را بررسی می‌کنند و روش‌های مقابله توسط تجهیزات بومی را در قالب مسابقات به اجرا می‌گذارند. این مسابقات تا جمعه ادامه دارد و مرحله دوم فردا به پایان می‌رسد و در مرحله سوم آن شاهد اوج بمباران خواهیم بود.

سخنگوی مسابقات گانری ، مدافعان حریم ولایت با اشاره به عملیات پرواز شبانه در این مسابقات تصریح کرد: عملیات پرواز شبانه در 30 سال گذشته بی سابقه بوده و اکنون مسابقه پرواز شبانه بین قهرمانان خلبانی کشور را شاهد هستیم.

وی افزود: پروازهای شبانه در تاریکی مطلق صورت می‌گیرد و برای این کار باید زمین و امکانات مناسب تهیه شود، همچنین کارشناسان ویژه باید این موضوع را هدایت و نظارت کنند.برای بمباران و پرواز شبانه باید قفل راداری صورت بگیرد زیرا هواپیما در تاریکی مطلق باید هدف را پیدا و آن را منهدم کند.

معاون فرمانده نیروی هوایی ارتش در خصوص تجهیزات لازم برای پرواز و بمباران شبانه اظهار داشت: سامانه‌های الکترونیکی و راداری جدیدی جهت پرواز شب در نیروی هوایی به کار گرفته شده که این سامانه‌ها در طول سال گذشته ارتقاء و بهینه شده بودند و ما در حال حاضر از آنها استفاده می‌کنیم.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها