در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
به گزارش ایرنا ، محمد کرمی راد با بیان اینکه تحریم های اروپا علیه ایران شکننده است اضافه کرد: در سالهای گذشته با وجود تحریم ایران، بیشترین حجم مبادلات تجاری ایران با کشورهای اروپایی بوده است.
وی با اشاره به اینکه گذر زمان شکست تحریم های جدید را نشان خواهد داد افزود: قراردادهایی که هم اکنون ایران در حوزه های صنعت و تجارت با کشورهای مختلف منعقد می کند نشان دهنده بی اثر بودن تحریم است.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در ادامه با بیان اینکه ایران تنها کشور دارای چرخه کامل سوخت هسته ای در جهان اسلام است، اضافه کرد: کشورهای مختلف و از جمله کشورهای اروپایی به دلیل جایگاه ژئواستراتژیک ایران در منطقه به تعامل با ایران نیاز دارند.
وزیران امور خارجه اتحادیه اروپا در روز دوشنبه، تشدید تحریم ها علیه ایران را تصویب کردند.
رییس جمهوری اسلامی ایران امروز در عسلویه خطاب به قدرت های زورگو گفت: با تحریم نمی توانید جلو حرکت ملت ایران را بگیرید چرا که ایرانیان نشان داده اند برای مقابله با تحریم های دشمن، هوشیار و بیدارند.
در تپش این هفته، ماجرای فریب و تعرض در پوشش عرفانهای دروغین و رمالی را بررسی کردیم
گزارش «جامجم» درباره دستاوردهای زبان فارسی در گفتوگو با برخی از چهرههای ادب معاصر
معاون وزیر بهداشت: