آیت‌الله جنتی: همه باید نیروی انتظامی را در موضوع مقابله با بدحجابی کمک کنند

تاکید ائمه جمعه بر گسترش فرهنگ حجاب

واکنش‌ها نسبت به سخنان اخیر رئیس جمهور در خصوص حجاب و عدم حمایت او از شیوه کنونی مبارزه نیروی انتظامی با پدیده بدحجابی، دیروز هم ادامه یافت و برخی از ائمه جمعه و فعالان سیاسی کشورمان در این زمینه اظهار نظر کردند. یکی از شدیدترین این واکنش‌ها مربوط به آیت‌الله احمد جنتی، امام جمعه موقت تهران بود که در خطبه‌های دیروز تاکید کرد: کسی حق ندارد دست نیروی انتظامی را در این زمینه ببندد. به گزارش واحد مرکزی خبر، آیت‌الله جنتی با اشاره به برخوردهایی که از سوی نیروی انتظامی با تخلفات در حوزه‌های مختلف صورت می‌گیرد، گفت: برای مثال متخلفان رانندگی را با جرایم سنگین مجازات می‌کنند حالا چطور می‌شود وقتی به مساله بدحجابی می‌رسید، می‌گویید نباید کار اجرایی کرد و باید کار فرهنگی کرد؟ خطیب نماز جمعه تهران مساله حجاب را یکی از مسائل روز عنوان کرد و گفت: درست است که ما با مسائل و مشکلات سیاسی و اقتصادی و ... مواجه هستیم، اما مساله اخلاقی و امنیت اخلاقی نیز مساله‌ای بسیارمهم است که نمی‌توان آن را نادیده گرفت.
کد خبر: ۳۳۵۴۵۸

آیت‌الله جنتی، مسائل اخلاقی را حکم قرآن و پیامبر(ص) دانست و افزود: بر زن واجب است که پوشش اسلامی داشته باشد و هیچ مسلمانی منکر نشده که زن با هر قیافه‌ای نمی‌تواند به خیابان بیاید.

وی با تاکید بر این‌که فضای جامعه باید اسلامی باشد و مظاهر اسلامی باید در همه جای کشور اسلامی به چشم بخورد، بیان کرد: مملکتی که می‌خواهد الگوساز باشد و مدعی اسلام ناب محمدی است و مملکتی که جوانان آن می‌خواهند به میدان شهادت روند و افتخار شهدایی را دارند که برای عفت و پاکدامنی زن و مرد جان خود را از دست داده‌اند، نباید هر زنی به هر قیافه‌ای درآید و ما سکوت کنیم، اینجا سکوت گناه است. امام جمعه موقت تهران افزود: حرف‌هایی که هیچ عقل سلیمی نمی‌تواند قبول کند را با تکیه بر کار فرهنگی زده‌اند. چطور باید این‌جا کار فرهنگی کرد و هیچ جای دیگر حرف از کار فرهنگی زده نمی‌شود؟

وی گفت: اگر در خیابان و کوچه و بازار جرأت ندارید با بدحجابی مقابله کنید، چرا در دستگاه‌هایی که زیر نظرتان هست این موضوع را رعایت نمی‌کنید؟

امام جمعه موقت تهران با طرح این سوال که چرا حکم خدا را اجرا نمی‌کنید؟ گفت: اگر حالا که موها مقداری از جلوی سر پیدا شده است، مساله را رها کنید روسری‌ها عقب‌تر و عقب‌تر می‌روند و به کلی کشف حجاب می‌شود. آیت‌الله جنتی گفت: اگر زنی بدون حجاب به خیابان آمد، با او چه کار می‌کنید، شما بفرمایید؟ آیا رهایش می‌کنید که هر طور که می‌خواهد اخلاق جوانان را فاسد کند؟ خطیب نماز جمعه تهران افزود: این چه حرف‌هایی است که عده‌ای حساب نکرده می‌زنند، چرا باید بهانه‌جویی کنیم و دست نیروی انتظامی را که در حال انجام وظایفش است ببندیم؟

وی افزود: به علت این که فلان مأمور در فلان تاریخ و فلان نقطه، عمل خلافی را انجام داد، نباید کار اصلی را کنار گذاشت.

آیت‌الله جنتی با تاکید بر اینکه همه باید نیروی انتظامی را در موضوع مقابله با بدحجابی کمک کنند گفت: اگر یک مأمور مالیات، رشوه گرفت و عمل خلافی را مرتکب شد، نباید اخذ مالیات را به طور کلی تعطیل کرد و در واقع با تخلف یک مأمور، حکم و قانون را زیر پا نمی‌گذارند.

امام جمعه موقت تهران با بیان این که من نمی‌دانم چطور شده است که از نهی از منکر هم جلوگیری می‌کنیم، گفت: در هواپیما از خدمه خواستم به خانمی که وضع ناجوری داشت تذکر بدهند اما می‌گویند به ما گفته‌اند نگویید.

آیت‌الله جنتی افزود: چه اشکالی دارد در فرودگاه و در هواپیما، به یک خانم بدحجاب تذکر داده شود؟ چرا برای فقه اسلام و فتاوای علما و فقها نباید ارزش قائل شویم؟ مگر این همه کتاب‌های اخلاقی ننوشته‌اند، پس چرا بگذاریم جوانانمان فاسد شوند؟

وی گفت: فسادی که یک زن بدحجاب در خیابان پخش می‌کند، از سم هم بدتر است، چرا که اخلاق جوانان را فاسد می‌کند. خطیب نمازجمعه تهران گفت: مایلم ائمه جمعه در خطبه‌ها در رابطه با این مساله تذکر بدهند، چرا که نباید درباره احکام الهی بی‌تفاوت بود و با دستور شخص حال هر که می‌خواهد باشد، نباید فرمان خدا را زیر پا گذاشت.

کسانی که در امر حجاب صاحب نظر نیستند، اظهار نظر نکنند

امام جمعه موقت قم هم در خطبه‌های دیروز نماز جمعه این شهر، فلسفه انقلاب را تحقق اسلام و ارزش‌های دینی در جامعه عنوان کرد و گفت: مردم بارها و بارها در راهپیمایی‌های خود، برخورد جدی با بدحجابی را از مسوولان نظام خواستار شده‌اند لذا نباید کسانی که صاحب نظر نیستند، در این خصوص اظهارنظر کنند و راه را برای عده‌ای هنجارشکن باز بگذارند.

به گزارش مهر، حجت‌الاسلام سعیدی با بیان این‌که حجاب و عفاف ریشه در دین دارد، افزود: این مقوله، جنبه اجباری و سیاسی ندارد و مردم و مراجع نیز خواستار احیای فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه و برخورد با هنجارشکنانی هستند که با بدحجابی خود، به چهره دین ضربه می‌زنند.

دولت موظف است با هر فسادی برخورد کند

آیت‌الله علم‌الهدی، امام جمعه مشهد هم گفت: ظاهر شدن زن بی حجاب در جامعه تخریب نماد شهدا، انقلاب و مردم است.

به گزارش مهر، سید احمد علم الهدی، فرهنگ منهای اسلام را یک توهم و تخیل دانست و گفت: توسعه فرهنگ فقط با توسعه بخشیدن به هنر نیست، هنر یک ابزار است و می‌تواند موجب تخریب یا ترویج فرهنگ شود و توسعه‌دهنده اصلی فرهنگ، دین است. وی با بیان این‌که اگر دولت ادعای رویکرد فرهنگی دارد باید فعالیت‌های فرهنگیش رویکرد دینی داشته باشد، اظهار کرد: لذا شما اگر می‌خواهید ساخت و ساز فرهنگی در جامعه انجام دهید باید جلوی عوامل فساد فرهنگی را بگیرید، زیرا سازمان فرهنگی جامعه را نابود خواهد کرد.

وی تصریح کرد: در جریان فرهنگ اجتماعی ما حجاب نقش اول را دارد و زنان متهم اول نیستند بلکه پیشاهنگ و در صف اول ساخت و توسعه کار فرهنگی قرار دارند. علم الهدی عنوان کرد: کار فرهنگی در گسترده شدن بستر عفت امکانپذیر است و زنان ما با حجابشان می‌توانند بستر عفت را گسترده کنند. وی با تاکید براین موضوع که اکثریت زنان جامعه ما با حجاب بوده و بی‌حجابان در اقلیت هستند، ادامه داد: اما یک فرد بی‌حجاب موجب تخریب این صف مقدم و دژ محکم می‌شود و باید با او مقابله کرد و بی‌حجاب متهم است.

وی با بیان این‌که وظیفه دولت در این است که با هر فسادی برخورد کند، ادامه داد: زن بی‌حجاب با ظاهر شدن در جامعه موجب تخریب عفت، شخصیت جامعه، انقلاب و نماد خون شهیدان می‌ شود در حالی که وقتی صحبت از برخورد با وی می‌شود، می‌گویند شخصیت این زن تخریب می‌شود.

اگر دوم خرداد کسی از این حرف‌ها می‌زد او را رها نمی‌کردیم

دبیرکل حزب مؤتلفه اسلامی نیز با انتقاد از سخنان برخی مسوولان اجرایی درباره عدم برخورد با بدحجابی اظهار کرد: دولت باید بگوید که برای اجرای قانون شورای عالی انقلاب فرهنگی چه کرده است؟

به گزارش مهر، محمد نبی‌حبیبی در چهل و پنجمین سالگرد شهدای مؤتلفه اسلامی که در دفتر این حزب در استان قم برگزار شد با اشاره به پخش سخنان احمدی‌نژاد و کلهر در رسانه ملی گفت: پشتیبانی از اصولگرایی معیار دارد و این‌طور نیست که احمدی‌نژاد هر خطایی انجام داد ما روی آن را بپوشانیم.

وی ادامه داد: در طول سال‌های دفاع مقدس، جانباز ما وقتی پرستاری موهایش بیرون بود حاضر نمی‌شد او را بپذیرد و حالا رئیس جمهور پس از آن همه شهید و جانباز این حرف‌ها ر‌ا مطرح می‌کند. دبیرکل حزب موتلفه افزود: نمی‌خواهم بگویم که هر که بی‌حجاب است ضد انقلاب است و این انگ نادرستی است اما مساله فقط به اینجا ختم نمی‌شود، مگر درهمین قم زنان بی‌حجاب رابرای ترویج بی‌عفتی به طور سازماندهی شده به خیابان‌ها نمی‌فرستادند؟ حبیبی ادامه داد: در حالی که حزب اللهی‌ها، مراجع و حتی رهبری از این جو عمومی که در کشور برای اجرای مساله حجاب ایجاد شده است راضی و خوشحال هستند این‌گونه صحبت‌ها دل ما را خون می‌کند.

وی گفت: اگر دوم خرداد کسی از این حرف‌ها می‌زد ما او را رها نمی‌کردیم حالا چه شده است که عده‌ای از تساهل و تسامح صحبت می‌کنند و ما هیچ نمی‌گوییم. حبیبی خاطر‌نشان کرد: عده‌ای آنقدر روشنفکر شده‌اند که می‌گویند نباید قوانین اسلامی اجرا شود بلکه باید ابتدا فرهنگ‌سازی و سپس برخورد کرد. دبیر کل حزب مؤتلفه اسلامی اظهار کرد: این طور صحبت کردن‌ها نیروی انتظامی را زیر سوال می‌برد و این در حالی است که ولی فقیه بر کشور حاکم است.

وی با اشاره به تلاش اقشار مذهبی جامعه برای ریاست جمهوری احمدی‌نژاد گفت: می‌خواهیم بدانیم
رئیس جمهور در سطح ادارات که چهاردیواری دولت هستند چه کاری برای حجاب انجام داده است. حبیبی خاطرنشان کرد: وقتی می‌گوییم چرا در داخل ادارات این حجاب را تقویت نمی‌کنید، می‌گویند اگر این کار را کنیم جبر می‌شود، خوب جبر می‌شود که بشود اگر ما مخالف این جبر بودیم که اصلا انقلاب نمی‌کردیم.

وی اظهار کرد: 3 سال است شورای عالی انقلاب فرهنگی قانونی را تصویب کرده است که در آن 26 ارگان موظف به انجام 400 فعل هستند؛ من از آقای احمدی‌نژاد می‌خواهم بپرسم برای انجام این قانون چه کار انجام داده است؟

وی ادامه داد: آقایان چرا داد مراجع را در می‌آورید و به جو مبارکی که در کشور ایجاد شده بود، آسیب می‌زنید؟

وزیر کشور: الگوی ‌حجاب بزودی ‌ارائه ‌می‌شود

در همین حال وزیر کشور از تشکیل کارگاه مد و لباس در راستای پوشش صحیح اسلامی در کشور خبر داد و گفت: با اجرای این طرح تلاش خواهیم کرد الگوی مناسب و اصولی حجاب را مطابق با موازین اسلامی به جامعه ارائه دهیم.

به گزارش فارس، مصطفی محمدنجار در همایش نخبگان چهارمحال و بختیاری با بیان این‌که پیاده کردن طرح حجاب و عفاف در سطح جامعه در دستور کار وزارت کشور قرار گرفته است، افزود: وزارت کشور یک وزارت حاکمیتی است و پیگیری و فرهنگ‌سازی این امر منجر به بسط و گسترش آن به سایر دستگاه‌ها در سراسر کشور می‌شود.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها