احتمال شوک قیمتی فولاد در ماه‌های آینده

دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد گفت: در توزیع شمش فولاد در داخل نظارتی وجود ندارد و به این ترتیب شمشی که در فولاد خوزستان تولید می‌شود می‌تواند بین کارخانجات نوردی توزیع شده و از دلالی‌های این بین جلوگیری شود. این ایده، ایده عملیاتی است که باید سازوکار منطقی آن بین واحدهای تولیدی و توزیعی اعمال شود.به گزارش ایلنا، خلیفه سلطان دبیر انجمن تولیدکنندگان فولاد در جمع خبرنگاران افزود: در 4 ماه گذشته روند افزایشی مورد انتظار در مصرف ظاهری وجود نداشته و این زنگ خطری است برای تولیدکنندگان که در ماه‌های آینده ممکن است با شوک قیمتی مواجه شوند. این نه به صلاح مصرف و نه عرضه است.
کد خبر: ۳۳۱۷۹۳

وی با بیان این‌که اطلاعات موجود را به وزارت بازرگانی و صنایع و معادن داده‌ایم، خاطرنشان کرد: این دو وزارتخانه تحلیل و پیش‌بینی ما برای شوک قیمتی در ماه‌های آینده را پذیرفته‌اند و نتیجه گرفتیم که وزارتخانه صنعت و معدن و بازرگانی از هرگونه دخل و تصرف برای عرضه و تقاضا در بازار یعنی اعمال سیاست خارجی جلوگیری کرده و اجازه دهند بازار خود راه خود را پیدا کند.وی با اشاره به شرایط بورسی اظهار کرد: هنگامی که تقاضا در بورس افزایش می‌یابد نباید نگران شویم چراکه ممکن است قیمت‌ها به صورت ناگهانی افزایش یافته و با توجه به قیمت جهانی شوک قیمتی وارد بورس شود.

به گفته خلیفه سلطان، کاهش عرضه موجب شوک قیمتی منفی در بازار خواهد شد بنابراین توصیه به این است که در شرایط موجود اگر بورس فعالی داشته باشیم و شاخص‌های بازار در شفافیت عمل کنند نه فشار روی تقاضا می‌آید نه عرضه نامتعادل خواهد شد.خلیفه سلطان خاطرنشان کرد: افزایش قیمت در هیچ شرایطی به سود تولیدکننده نیست چراکه تولیدکننده همواره به دنبال ثبات در بازار است تا محصول خود را با ثبات قیمتی مشخص به فروش برساند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها