وزیر نیرو:‌ وضعیت ذخایر آبی کشور رضایت‌بخش است

وزیر نیرو از میزان بارندگی‌ها در سال آبی جاری و ذخایر پشت سدها ابراز رضایت کرد. مجید نامجو با بیان این که بارندگی‌ها در سال آبی جاری تاکنون حدود 223 میلیارد مترمکعب بوده ‌است، افزود: این میزان نسبت به میانگین بارش کشور که معادل 250 میلی‌متر است، تنها حدود 3 درصد کاهش دارد و امیدواریم در باقیمانده سال آبی، این میزان جبران شود.
کد خبر: ۳۳۰۵۲۱

وی گفت: همچنین ذخایر خوبی در سدها داریم و نزدیک به 25 میلیارد مترمکعب آب را پشت سدها ذخیره کرده‌ایم، ولی باید همچنان درست مصرف کنیم.

وی تصریح کرد: می‌توانیم این نوید را به مردم بدهیم که اگر درست مصرف کنند، قطعا امسال نباید مشکلی در زمینه خاموشی و کم‌آبی داشته باشیم.

نامجو همچنین درخصوص وضعیت کشور در زمینه تولید و صادرات توربین‌ها و تجهیزات نیروگاهی گفت: در حال حاضر در بسیاری از شاخص‌های تولید نیروگاه به خودکفایی رسیده‌ایم و مباحثی را هم که در زمینه استفاده از مواد اولیه خارجی داریم، به این دلیل است که برای ما اقتصادی نیست تولید این مواد را در کشور انجام دهیم، ولی هر وقت اراده کنیم این مواد در کشور قابل فراهم شدن است و صنعت برق می‌تواند از هر لحاظ مشکلات خودش را حل کند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها