رجبی در جمع خبرنگاران خبر داد

یک ضامن جهت دریافت وام برای خودروهای فرسوده

قائم مقام معاون نوسازی ناوگان ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: به منظور بهبود شرایط دریافت تسهیلات بانکی جهت نوسازی خودروهای فرسوده ، با هماهنگی انجام شده با بانک مرکزی ، تعداد ضامن ها برای دریافت تسهیلات 50 تا 70 میلیون ریالی از دو نفر به یک نفر کاهش یافت.
کد خبر: ۳۲۹۵۷۶

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور ، مهندس امیر رضا رجبی در جمع خبرنگاران با بیان این مطلب اظهار داشت: در این جلسات تصویب شد که مراجعه کنندگان برای دریافت وام های 50 و 70 میلیون ریالی جایگزینی خودروها، فقط نیاز به یک ضامن معتبر داشته باشند.

وی افزود: این ضامن معتبر نیز لزوما کارمند نباید باشد و متقاضیان می توانند از افرادی که دارای حساب بانکی فعال هستند نیز ‌استفاده کنند. طرح نقدی برای ارایه خودروهای فرسوده همچنان پابرجاست و مشمول هیچ شرایطی نیست و متقاضیان می‌توانند با شرکت در این طرح، مبلغ ارزش خودروی فرسوده خود را دریافت کنند.

مهندس رجبی اضافه کرد: در طرح نقد و اقساط ، 30 هزار نفر ثبت نام کرده‌اند که از این تعداد، 12 هزار نفر در مراحل پایانی برای دریافت خودرو قرار دارند.

وی با اشاره به ثبت نام 109 هزار دستگاه خودروی فرسوده از 12 بهمن تا 22 بهمن سال 88 گفت: از این تعداد، 20 هزار مغایرت اطلاعاتی وجود داشت و همچنین 10 هزار خودرو به ثبت نام اضافه شد که 58 هزار و 500 نفر از طریق مراکز اسقاط خودرو فراخوانده شدند.

این مقام مسئول در ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور اضافه کرد: 46 هزار و 500 نفر نیز با مراجعه به مراکز اسقاط خودرو، خودروی خود را تحویل دادند و پس از پذیرش توسط کارشناسان راهنمایی و رانندگی، اصالت خودروی آنها بررسی شد. اکنون، 36 هزار و 900 دستگاه خودرو اسقاط شده‌ است و با دریافت وام از طریق ایران خودرو، خودروی جایگزین دریافت کرده‌اند.

مهندس رجبی یکی از ایرادات افراد شرکت کننده در این طرح را صحیح نبودن اطلاعات وارده اعلام کرد و گفت: در صورت دقت در ورود اطلاعات، فرایند زودتر به انجام خواهد رسید.

قائم مقام معاونت  نوسازی ناوگان  همچنین از دریافت پیش فاکتور توسط دارندگان 21 هزار دستگاه خودروهای فرسوده خبر داد و گفت: این دسته از متقاضیان برای تکمیل اطلاعات و واریز وجه باید بخشی از مانده مبلغ خود را تامین کنند.روزانه 100 تا 200 نفر از متقاضیان به صورت تصادفی انتخاب می شوند و مشکلات پیش روی آنان توسط ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور بررسی می‌شود.

وی با تاکید بر اینکه برای استفاده از تسهیلات لازم است خودرو تردد کند، گفت: به دلیل اینکه تسهیلات ارایه شده به این دسته از افراد، از بودجه کشور و جیب مردم است، لازم است تنها نوسازی در بخش خودروهایی که در معابر تردد می‌کنند، صورت گیرد.

مهندس رجبی با اعلام فرسوده کردن دو هزار و 500 دستگاه مینی بوس برون شهری تا پایان سال جاری، اظهار داشت: طرح‌هایی مربوط به خروج مینی بوس های برون شهری در حال اجراست که با توجه به هماهنگی‌های انجام شده با بانک صادرات و سازمان راهداری ، انجام خواهد شد.کمک هزینه‌هایی نیز برای دارندگان این وسایط نقلیه از سوی راهداری در نظر گرفته شده است.

قائم مقام معاونت نوسازی خودروهای فرسوده همچنین در مورد اسقاط خودروهای فرسوده دولتی گفت: برابر آیین نامه دولت ، خودروهای دولتی پس از فرسوده شدن به مزایده گذاشته نمی شوند و ارگان‌های دولتی موظف به از رده خارج کردن سه خودروی فرسوده برای جایگزینی یک خودرو هستند.

وی در مورد اسقاط موتورسیکلت‌های فرسوده تصریح کرد: به دلیل نبود اطلاعات دقیق از موتورسیکلت‌ها تاکنون اقدامی در این مورد صورت نگرفته است.با توجه به آغاز طرح شماره‌ گذاری موتورسیکلت‌ها توسط راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی، می‌توان پس از پایان مراحل شماره‌گذاری، اسقاط این وسایط نقلیه را نیز آغاز کرد. تولید کنندگان موتورسیکلت باید به ازای 30 درصد از تولیدات خود، اسقاط موتورسیکلت داشته باشند.

به گفته مهندس رجبی ، براساس تاییدیه نیروی انتظامی در سال 88، 158 هزار خودرو اسقاط شد.

قائم مقام معاونت نوسازی ناوگان با اشاره به افزایش 16 درصدی اسقاط خودروهای فرسوده در سه ماه گذشته گفت: مطابق تاییدیه نیروی انتظامی در این مدت، 32 هزار و 500 دستگاه خودروی فرسوده از ناوگان حمل و نقل عمومی خارج شد.با توجه به طرح‌های ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور تا سال 1390 باید یک میلیون و 400 هزار خودرو از رده خارج و اسقاط شود.

وی اجرای طرح اسقاط خودروهای فرسوده را منوط به مراجعه مردم دانست و گفت: با خودروسازی سایپا، مذاکراتی صورت گرفته است تا به 140 هزار متقاضی خودرو ارایه شود.

این مقام مسئول در خصوص نوسازی خودروهای سنگین (کامیون‌ها) گفت: اراده محکمی از سوی مسوولان راهداری، بانک‌ها، ستاد حمل و نقل و سوخت کشور و وزارت صنایع وجود دارد تا این مساله اجرایی شود.

قائم مقام ستاد نوسازی ناوگان حمل و نقل عمومی با اشاره به جلسات و هماهنگی‌های صورت گرفته برای از رده خارج کردن کامیون‌های فرسوده تصریح کرد: با توجه به بالا بودن مبلغ تسهیلات برای کامیون‌ها، مشکلاتی در این زمینه وجود دارد.در صورتی که سه مالک، کامیون‌های خودرو را فرسوده کنند به صورت شراکتی بدون پرداخت هیچگونه وجهی می‌توانند یک کامیون دریافت کنند.اکنون در حال سنجش توان خودروسازان داخلی برای تامین و از رده خارج کردن کامیون‌های فرسوده هستیم.

این مقام ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور گفت: از 160هزار خودرویی که در طرح اسقاط شرکت کرده اند 20 هزار دستگاه به تاکسی اختصاص یافته است.

وی با بیان اینکه در حال تعیین قیمت تاکسی‌ها هستیم، افزود: با توجه به دریافت بنزین سهمیه ای و شرایط خاص این دسته از خودروهای ناوگان حمل و نقل عمومی، پس از تعیین قیمت آنها، جایگزینی تاکسی‌های فرسوده آغاز خواهد شد.

به گفته مهندس رجبی هفت هزار تاکسی با قیمت و شرایط سال 88 به متقاضیانی که تاکسی‌های خود را در سال گذشته اسقاط کرده بودند، ارایه شده است.

قائم مقام ستاد نوسازی خودروهای فرسوده از تلاش ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت کشور برای جلوگیری از انباشت تاکسی‌های فرسوده در سال 89 خبر داد و گفت: هماهنگی‌هایی برای دریافت تسهیلات صورت گرفته است و تاکسی های بالای 10 سال ، فرسوده محسوب می شوند.

newsQrCode
ارسال نظرات در انتظار بررسی: ۰ انتشار یافته: ۰

نیازمندی ها